Kontakt os






 

'Mig og min mor' med velkomst og afsked
Fredag 17. august 2012
Af Karsten Jensen
 
Der er lagt op til en ny omgang moderkærlighed med attitude, når Kanal 4 tirsdag den 28. august kl. 20 har premiere på 3. sæson af 'Mig og min mor'. Programmet byder velkommen til en mor og hendes søn fra Skjern, og tager afsked med et af de markante par nogensinde på Kanal 4: Malou Stella og hendes mor Britta.

”Mig og min mor” skildrer forholdet mellem mor og barn på godt og ondt - og giver indblik i den forståelse og de misforståelser, der opstår mellem de to generationer.

I den nye sæson kan seerne glæde sig til masser af medrivende underholdning, når Kanal 4 byder velkommen til det nye par, homoseksuelle Peter og hans mor Dorte (foto) fra Skjern, og tager afsked med et velkendt par, Malou Stella og hendes mor Britta. Efter mange svære overvejelser har de valgt at sige farvel for at fokusere på Malou Stellas familieliv og den nyligt diagnosticerede sygdom (ADHD).

Deltagerne:
Den nye dreng i klassen, Peter, er 23 år og bor i Skjern. Det er kun 3 måneder siden, at han flyttede fra mor-Dorte og sine 4 søskende, som han er meget nært knyttet til. Dorte har vidst, at Peter var bøsse, siden han var barn, og hun elsker ham præcis som han er. De to er i det hele taget usædvanligt tæt knyttede, men de kan også drive hinanden til vanvid – hvilket de blandt andet gør, da mor-Dorte lokker naturens knap så muntre søn med på en to-dages telttur med indbygget fiskeri.

Joy og Mia (foto) er tilbage i topform. Sæson 3 starter med det store drama, da Joy har fundet sammen med eks-kæreste Burim igen – til mor-Mias store fortrydelse. Men stridighederne bliver lagt på hylden for en stund, da de skal fejre Joys 24-års fødselsdag efter alle kunstens regler. Og en vild tur til Sunny Beach, hvor Mia får lov til at genopleve sin fortabte ungdom, ender med, at mor og datter finder sammen igen som i de gode, gamle dage.

27-årige Nadialine står i denne sæson foran en kæmpe udfordring. Hun beslutter sig for at gå efter den karriere, hun altid har drømt om, nemlig at blive professionel sangerinde. Mor-Anja og momse bliver ellevilde, da hun afslører, at hun vil satse alt på sin drøm – så de er naturligvis også med, da Nadialine tager til London, hvor hun skal mødes med en berømt, engelsk sangcoach, der vil give hende en ærlig vurdering af hendes chancer for at blive sanger.

Hos Bogense-pigerne kommer de store følelser også i kog. Simones mormor kommer på besøg for at lave en hyggelig familiemiddag til dem, men da hun beder Bettina om at hjælpe med maden, går det helt galt. Udover deres hjælpeløshed i et køkken er Simone og Bettina også godt og grundigt trætte af, at de aldrig kan rejse nogen steder pga. familiens krævende baby, boxerblandingen Tyson. Men nu tager de affære, så de kan komme af sted på deres drømmerejse.

Jessica starter sæsonen med at flytte hjemmefra, og det har mor-Jette det rigtig svært med. Men midt i alle bekymringerne om, hvorvidt hendes lille pige nu også kan klare sig alene i den store verden, tager Jettes liv en drastisk drejning. Hun får en meget hård besked fra lægen, som får den eller så livsglade kvinde til at bryde helt sammen. Men med Jessicas hjælp kommer hun på benene igen – og sammen beslutter de sig for at få deres livs sommer, inden livet for alvor ændrer sig for både mor og datter.

Og så skal vi sige farvel til Malou Stella og mor-Britta. De har haft et hårdt år med flere flytninger og Malous temperament, der er blevet værre og værre - men nu skal der andre boller på suppen. Så vi er med, da pigerne skal starte nyt job som henholdsvis receptionist og massør på en skønhedsklinik på Vesterbro – og vi er med, når Malou Stella går til lægen for at få den endelige besked om, hvorvidt hun har ADHD og kan komme i behandling.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002