Kontakt os






 

Finalisterne fundet i ’Big Brother’
Mandag 7. maj 2012
Af Karsten Jensen
 
Amanda, Henrik eller Umar. Hvilken af de tre tilbageværende finalister i Big Brother 2012 løber om syv dage af med den store præmie på 500.000 kr.? Søndag den 13. maj kl. 21.00 bliver spændingen udløst ved et direkte show fra Mileparken med Marie Egede i spidsen, når Kanal 5 kårer vinderen af ’Big Brother 2012’.

Finaleaftenen hvor vinderen af ’Big Brother 2012’ kåres bliver festlig og spektakulær, lover Kanal 5. Studiet rykker udenfor, så der er plads til mange flere publikummer og fans, der står klar til at hylde og heppe på netop deres favoritter. Titlen som vinder af ’Big Brother 2012’ er ene og alene op til seerne at afgøre.

De tre finalister Amanda (foto), Henrik og Umar har været igennem en helt personlig rejse. Det er kun få mennesker beskåret at være en del af verdens største tv-fænomen ’Big Brother’.

De 105 dage som de tre finalister ender med at have været i ’Big Brother’-huset, har bragt dem oplevelser, de hver især vil bære med sig for livet. Siden den kolde vinteraften den 30. januar - hvor de 16 oprindelige deltagere blev lukket ind i huset - har der været skænderier, glæde, udfordringer, omsorg, overraskelser, gråd, eller sagt med andre ord; hele følelsespaletten har været i aktion hos deltagerne i huset. Og nu er de kun tre deltagere tilbage, så hvem vinder Big Brother 2012?

Den rødhårede temperamentsfulde 19-årige Amanda fra Tølløse, har som den eneste været stemt helt ud af huset, men fik endnu en chance, da Denise uden varsel måtte forlade ’Big Brother 2012’. Amanda er kendt for sin hudløse ærlighed og for sin udad reagerende personlighed. Hendes mål med at deltage i ’Big Brother 2012’ har ikke været at vinde, men for at få oplevelser. ”Drenge-pigen” Amanda har over de seneste uger vist sig at være dyreelsker og har fået et super tæt forhold til hus-hønen Emmy.

Henrik på 22 år fra Thyborøn, eller ”Hønse” som han bliver kaldt i ’Big Brother’-huset, bor stadig hjemme hos mor. ”Hønse” er utrolig vellidt og en stærk personlighed. Inden Henrik kom ind i huset, omtalte han sig selv som meget fordomsfuld bl.a. overfor homoseksuelle, men de fordomme har Henrik fået at rykket ved under sit ophold i huset. Lidt romance er det også blevet til, når han har kissemisset lidt med Patricia, som røg ud for nogle uger siden.

Den 26-årige alpha-han Umar fra Valby, der er fitness-guru og model, har formået at holde hovedet koldt og være i balance det meste af tiden i ’Big Brother’-huset. Før Umar kom ind i ’Big Brother’-huset, havde han ikke været væk fra sin kæreste længere end 14 dage, men selv da kæresten var på besøg i huset, viste Umar, at han kunne holde fokus på opgaven, som lød på at deltagerne skulle ”fryse” og ikke måtte vise følelser. Umar er den eneste af finalisterne, der ikke har grædt under sit ophold i ’Big Brother’-huset.

De endegyldigt sidste syv dage af ’Big Brother 2012’ er nu indledt, og de tre finalister har aldrig været tættere på den halve million og titlen som vinder.

Men! I programmet ’Big Brother’ kan alt jo ske… ’Big Brother 2012’ begyndte med en hemmelig agent og mission, og finalen slutter også med en. Det betyder et gensyn med den tidligere beboer og agent Mads vender tilbage for en kort stund.

Under sin tid i huset var Mads mildest talt en håbløs agent, der ikke fik klaret alle de opgaver, som Zlatan bad ham om. Derfor får han nu sin allersidste mission, inden ’Big Brother 2012’ slutter.

Han skal overbevise de tre tilbageværende finalister om, at han er tilbage i huset og dermed også i spillet om at vinde den halve million kroner. Det passer dog ikke – men det bliver uden tvivl en mission, der vil chokere huset.

Om det lykkes Mads at klare sin mission og dermed genvinde sin ære som ’Big Brother’-agent tilbage, vil tiden vise. En ting er sikkert – det er kun Umar, Henrik eller Amanda, der kan vinde den halve million.


Foto: SBS TV.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002