Kontakt os






 

'Veep' sæson 3 på HBO
Torsdag 6. marts 2014
Af Karsten Jensen
 
Julia Louis-Dreyfus vender tilbage som den amerikanske vicepræsident Selina Meyers i en ny sæson af Armando Iannuccis Emmy-vindende HBO-serie 'Veep'.


Komedieserien Veep, som er skabt af Armando Iannucci (Oscar-nomineret for manus til 'In the Loop'), tager et skarpt satirisk kig på dagligdagen i amerikansk politik. Med fokus på vicepræsident Selina Meyers (Emmy-vinder Julia Louis-Dreyfus) turbulente embede formår 'Veep' at lave sjov med slukningen af politiske bål og forsvaret af nationens interesser i det næsthøjeste embede i USA.

Sæson 2 sluttede med præsidentens afsløring af, at han ikke stiller op til genvalg. Et valg er lig med nye muligheder, og i starten af den nye sæson øjner Selina nu chancen for en forfremmelse samtidig med, at hun tager på charmeoffensiv i Iowa med signering af hendes nye bog ”Some New Beginnings”.

Tilbage i D.C. til Mikes (Matt Walsh) bryllup får Selina og hendes team nyheden om, at forsvarsministeren Maddox vil trække sig, hvilket nu kan betyde, at Selina kan komme til at kandidere sammen med Maddox og sin nemesis krigsveteranen Danny Chung i Primærvalgene.

I løbet af sæsonens 10 episoder sætter Selina og hendes stab af medarbejdere et kampagnekontor op i D.C., rejser til Silicon Valley (for at rejse penge) og London (for at mødes med statsledere), mens Amy (Anna Chlumsky) og Dan (Reid Scott) kæmper om at blive Selinas nye kampagne-chef. Som altid fortsætter 'Veep' med at vise, at selv de mest banale beslutninger i Washington kan have uventede og vidtrækkende konsekvenser.

Veep er skabt af Armando Iannucci, som også er executive producer sammen med Christopher Godsick og Frank Rich. Simon Blackwell og Tony Roche er co- executive producer, mens Stephanie Laing og Julia Louis-Dreyfus er producere.

Veep sæson 3 har premiere den 7. april på HBO Nordic.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002