Kontakt os






 

Redaktør: "Paradise er lige gået i gang"
Onsdag 12. oktober 2005
Af Karsten Jensen
 
I den tiltagende konkurrencesituation på tv-markedet er glæden hos TV3 ikke til at tage fejl af når talen falder på seertal til programmet ’Paradise Hotel’, der er et af dette efterårs nye egenproduktioner for stationen. Programredaktøren udtaler til tvnyt.com, at den store satsning har virket, og at programmet virker fordi det er stærkt formateret.
Tidligere har TV3 sendt den amerikanske version af ’Paradise Hotel’ og i Sverige er TV4 i gang med 2. runde af serien.

”En af grundene til, at programmet virker så godt, som det gør, er at det er et stærkt formateret program, som indeholder nogle elementer man kan nikke genkendende til fra dag til dag og fra uge til uge, og fordi vi har været meget tro mod reality-konceptet,” forklarer programmets redaktør, Katrine Herforth til tvnyt.com. Hun forklarer, at man dog har ændret en anelse i forhold til det amerikanske koncept, men ikke meget.

”Sammenlignet med så mange andre programmer, hvor der ikke har været så mange fastsatte spilleregler som skifter, skaber programmet mere dynamik. Deltagerne ved ikke på forhånd hvad der skal ske eller kan ske og det giver godt tv og seerne kan lide det,” siger Katrine Herforth, der afslører at hun selv er blevet hooked på programmet og skal følge det hver aften, selvom hun som redaktør også kender det videre handlingsforløb i den sidste halvdel af programserien.

”Kontinuiteten i programmet betyder meget. Hver aften kan man lige gå ind og tjekke programmet – det er nemt og tilgængeligt, man ved hvad man får,” forklarer Herforth

Hos TV3 mener man, at det er et godt program som seerne kan gå til og fra på og som man ikke behøver at følge slavisk, men kan vælge aftenen med udstemningen eller elementet ’Pandoras Æske’. Programmets seere er ifølge TNS Gallup TV-Meter primært kvinder og pressechef Søren Hedmann forklarer, at programmet er et samtaleemne mellem kvinder, der får kvinderne til at tænde for underholdningen kl. 22.

Programmet sendes på mandage efter Robinson Ekspeditionen og tirsdag til torsdag kl. 22. Søndag genudsendes alle afsnittene ligesom programmerne genudsendes mandag-torsdag kl. 19.

I programmet er der en del nøgenhed og samtalerne er rå og falder ofte på emnet sex. Da TV3 uplinker fra England, er man derfor nødt til at censurere lidt i genudsendelserne og redigere det ’værste’ fra.

”Her har vi smidt janteloven over bord. Her er det okay at være ung og smuk og gå op i de rigtige ting,” griner Herforth, der understreger, at det har været vigtigt for TV3, at alle deltagere har det godt med at have deltaget i ’Paradise Hotel’. ”Vi er specielt glade for at alle deltagere - uden undtagelser – ikke har været parate til at tage hjem og er parate til at deltage i en ny omgang hvis lejligheden skulle byde sig,” forklarer hun.

Alle deltagere er efter optagelserne også på talefod og flere af deltagerne har skabt nye venskaber.

”Programmet er næsten lige gået i gang. Sådan føles det i hvert fald. Der kommer til at ske mange nye spændende ting i programmet,” lyder det yderst hemmelighedsfuldt fra Katrine Herforth, der lover, at der bliver vendt op og ned på mange ting i paradiset inden finalen den 24. november.

Læs mere
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=12305

Foto: Programredaktør Katrine Herforth. Herefter programdeltagerne Bettu, Bjørn, Anne, Mik & Mascha.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002