Kontakt os






 

TNT med flere egenproduktioner
Mandag 12. januar 2015
Af Karsten Jensen
 
I 2015 viser TNT flere originalserier end nogensinde på kanalen.
Tre premierer er på vej på TNT - bl.a. Sharon Stone som beskytter USA mod trusler i Agent X, Jennifer Beals der søger svaret på spørgsmålet om, hvad der sker efter døden i Proof, og Edward Burns som bekæmper kriminalitet som 60’er politibetjent i Public Morals.

Derudover kommer nye sæsoner af 'Falling Skies', 'Murder in the First' og 'The Last Ship'.

"Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere så mange af vores egenproducerede serier i 2015. Vores egne serier har haft meget stor fremgang globalt, hvilket gør, at kanalen satser meget mere på egetproduceret indhold, noget som vores seere virker til at sætte stor pris på," siger Karin Lindström, nordisk programdirektør for TNT i en pressemeddelelse.

De nye serier 'Proof', 'Agent X' og 'Public Morals' byder på politisk, medicinsk samt politidrama.

'Proof' er serien, hvor kirurgen Carolyn Tyler forsøger at få svar på de store spørgsmål omkring liv og død. Det er et medicinsk drama med Jennifer Beals (Flashdance) i hovedrollen.

I 'Agent X' ser man igen et velkendt ansigt i form af Sharon Stone, som spiller USA’s første kvindelige vicepræsident. Det er Stones’ første rolle i en tv-serie siden 1983.

Den omtalte serie 'Public Morals' er et politidrama fra 60’ernes New York. Serien er skrevet, instrueret og produceret af Edward Burns (Saving Private Ryan, TNT’s Mob City), som selv spiller hovedrollen.

Sidste år var der danmarkspremiere på de to serier 'The Last Ship' og 'Murder in the First' på TNT, og i år kommer seriernes sæson to. 'The Last Ship' er en post-apokalyptisk serie produceret af Michael Bay, med Eric Dane (Grey’s Anatomy) og Rhona Mitra (Boston Legal) i hovedrollen. 'Murder in the First' er Steven Bochos kriminalserie, som i medierne nævnes som ”bedst i tv-verden lige nu”. I hovedrollerne ses Taye Diggs (Private Practice) og Kathleen Robertson (Beverly Hills).

'Falling Skies' har de seneste tre år været en af de ti mest sete serier på kabel-tv i USA. Serien med Noah Wyle (Skadestuen) i hovedrollen, er produceret af Steven Spielberg og handler om jorden efter en overnaturlig invasion.

Sæson 4 får premiere på TNT den 5. februar, og vises torsdage kl. 21.55. Den nyproducerede sidste sæson, sæson 5, får premiere på kanalen, men er endnu ikke programsat.

TNT’s egenproducerede serier vil blive komplementeret af andre programmer som 'Skadestuen', 'Glamour', 'Melrose Place', 'Ally' og 'Boston Legal'.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002