Kontakt os






 

Kick Off på TV 2 Sport på fredag
Onsdag 7. januar 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På fredag den 9. januar kl. 18.30 fløjter Merete Eldrup TV 2 Sport i gang, og premiereweekenden giver et godt indtryk af, hvad TV 2 Sport kan, når der sendes direkte kampe fra Danmarks bedste ligaer og turneringer.

Når TV 2-direktør Merete Eldrup fløjter TV 2 Sport i gang i en direkte transmission fra TV 2's hovedkvarter i Odense og Sparekassen Fyn Arena, så skrives der ikke kun tv-historie. Der skrives også en slags sportshistorie i form af ny øget synlighed for bl.a. dansk basketball, håndbold, badminton, motorsport og ishockey, skriver TV 2 i dag i en pressemeddelelse. TV 2 Sport vil fremover give danske sportsfans bedre mulighed for at være sammen om deres favoritsport og følge de lokale klubber endnu mere sammen med ligesindede.


Direkte weekend

Allerede i åbningsweekenden får sportens tilhængere et fingerpeg om, hvad TV 2 Sport er, når der blandt andet sendes direkte fra Sparekassen Fyn Arena, hvor det danske herrelandshold i håndbold møder Slovenien i åbningskampen i Totalkredit Cup 2015. Og søndag er der mere direkte håndbold i 'SuperMatchen', når Viborg HK møder SK Aarhus i Boxer Dameligaen.

Fredag aften gives pucken også op til ishockeykampen mellem Odense Bulldogs og Herning Blue Fox, der bliver sendt direkte fra kl. 21.15 med optakt inden kampen. Det er samtidig premiere på Metal Ligaen på TV 2 Sport med to ugentlige direkte kampe med isens gladiatorer i Metal Ligaen. Lørdag og søndag er der mere ishockey med direkte tranmissioner fra pokalsemifinalerne mellem Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox og SønderjyskE og Aalborg Pirates.


Slam Dunk!

Alle tre dage i premiereweekenden er der direkte kampe fra den amerikanske basketliga NBA med nogle af verdens bedste spillere og flotteste arenaer, og TV 2 Sport vil fremover vise op mod otte kampe om ugen fra NBA.

Mandag efter åbningsweekenden er der premiere på direkte transmissioner fra Basketligaen med kampen mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits. To hold som i mange år har udgjort toppen af dansk basketball.

Og Basketligaen vil være en fast del på kanalen med direkte kampe hver mandag. Ishockey fra Metal Ligaen sendes direkte tirsdage og fredage, og håndbold fra Boxerligaerne sendes onsdage, torsdage og søndage. Ændringer vil dog forekomme i forbindelse med slutrunder og andre store turneringer.


Blod, sved og ishockey

Den første uge efter premiereweekenden introducerer den nye kanal også serier og magasiner, som er en del af TV 2 Sport. Der er bl.a. premiere på 'Iskrigerne', som er en dokumentarserie om Norges mest vindende - og meget farverige - ishockeyhold Vålerenga Ishockey.

Der er også premiere på 'Volvo Ocean Race', der følger den legendariske kapsejlads, hvor den danske båd Team Vestas Wind er med i år. Senere dukker nye magasinprogrammer op om fodbold, håndbold og sport generelt med værter som Zak Egholm, Thomas Kristensen og Morten Ankerdal.

Ankerdal og Kristensen skal man dog ikke vente længe på. De er med fra startfløjtet på fredag kl. 18.30 med optakt til håndboldkampen i det allerførste program, som også bliver kanalens Kick Off.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002