Kontakt os






 

Endemol udvider med ny udviklingsproducent
Onsdag 11. december 2013
Af Karsten Jensen
 
Det kreative team i Endemol vokser igen. Lars Bisgaard bliver ny udviklingsproducent.
Produktionsselskabets danske afdeling har netop ansat Lars Bisgaard i en nyoprettet stilling som udviklingsproducent.

Lars Bisgaard har lang erfaring som konceptudvikler i reklamebranchen, manusforfatter og TV-udvikler. Hans opgave i Endemol Denmark bliver at udvikle nye programformater til det danske marked i samspil med den øvrige producentgruppe, samt at versionere og videreudvikle Endemols eksisterende formater, fortæller Endemol Denmarks direktør, Rikke Kristine Nissen:

”Med Lars Bisgaards profil som udvikler og idé-menneske kombineret med hans funny bone og krøllede hjerne sikrer vi, at vi altid tænker skævt og anderledes. Lars er også vores første udviklings producent og bliver en af spydsspidserne i et øget fokus på udvikling. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og ved, at det bliver sjovt både på skærmen og til hverdag”.

Lars Bisgaard har de seneste tre år været udvikler hos Metronome, og her har han blandt andet været med til at udvikle formatet 'Klipfiskerne'. Tidligere har Lars også arbejdet for tv-selskaberne Mastiff, Nordisk Film og Blu. Hos sidstnævnte deltog han blandt andet i udviklingen af tv-programmet 'Total Blackout'.

”Jeg ser frem til at være en del af et ungt produktionsselskab med et enormt format katalog og ser det som en fornem ambition at være med til at sikre, at Endemol fortsat leverer nogle af de allerbedste og mest innovative programmer,” siger Lars Bisgaard, der tiltræder 1. Januar 2014 og får fast plads i udviklings- og programgruppen.

Ansættelsen er den seneste af en række udvidelser af producentkredsen hos Endemol. 1. December tiltrådte producent og vært på TV2’s 'Godmorgen Danmark', Mikkel Herforth, som producent.

Endemol Denmark er datterselskab af den hollandske mediekoncern Endemol, der er en af verdens største uafhængige tv-produktionsselskaber. Endemol etablerede tv-produktion i Danmark i oktober 2010.




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002