Kontakt os






 

'Vilde Vinkler ' - ny serie på TV/Midt-Vest
Fredag 25. januar 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV/Midt-Vest er klar med en ny serie, hvor seerne kommer til at se det hele fra en helt ny vinkel. Første gang mandag den 28. januar kl. 22.30 på TV/Midt-Vests egen kanal.

Normalt bliver tv-programmer optaget på dyrt, tungt og stort kameraudstyr, men når TV/Midt-Vest på mandag starter den nye serie 'Vilde Vinkler', bliver der skrevet et lille stykke midt- og vest-jysk tv historie. For første gang er en hel programserie udelukkende optaget på små kameraer.

For det er hele humlen i programmet, skriver den regionale tv-station i en pressemeddelelse. Videojournalisterne Christian Toft Bro og Karl Erik Lørup bruger de små Go Pro kameraer, der kan monteres stort set overalt. Det kan være på en væg, et hoved, en cykel eller et geværløb.

"I flere år har vi begge brugt det lille kamera i den daglige nyhedsproduktion, men tænke at det kunne være sjovt at lave et helt program udelukkende optaget på de små kameraer", fortæller videojournalist Christian Toft Bro.

Selvom kameraerne er billige, små og lette, går det ikke ud over kvaliteten. Programmerne er optaget i HD.

"Når optage-udstyret ikke er meget større end en pakke cigaretter, giver det selvsagt nogle muligheder for at lave anderledes tv, og det synes vi er lykkedes fint, for vi viser ofte tingene fra en helt anden vinkel end vi normalt ser i de daglige tv-udsendelser. Vi har flere gange oplevet, at kilderne bliver lidt skuffede når vi 'kun' kommer med de små kameraer, men det er de hurtigt kommet over", fortæller videojournalist Karl Erik Lørup

I første omgang, er der blevet optaget 11 programmer, hvor det overordnede hovedtema er hobby. Siden starten af 2012 har de to videojournalister bl.a. været på optagelse hos en Trial-cykel klub, et par med 100 slanger og endnu flere rotter i deres hjem. Men det lille kamera har også været i brug og spændt på både modelflyvere og modeltog.

Selvom programmerne handler om at vise nye vinkler, er det vigtigste stadig at fortælle gode historier fra Midt- og Vestjylland.

"Undervejs har vi mødt mange spændende mennesker, der på hver sit felt brænder for deres hobby, og gerne vil vise det frem. Som tv-folk elsker vi nørder, i ordets bedste forstand", slutter Christian Toft Bro.

Første program bliver sendt mandag den 28. januar kl. 22.30 på TV/Midt-Vests egen kanal.


Foto: Et lille Go Pro kamera er lidt større end en æske tændstikker og spændt på en togvogn i modeljernbanen giver det helt nye vinkler til tv-programmerne. Videojournalisterne Christian Toft Bro og Karl Erik Lørup fortæller tv-historier med vilde vinkler.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002