Kontakt os






 

Ny omgang 'aHA!' på DR1 fra lørdag
Mandag 13. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På lørdag starter en ny omgang af quiz'en 'aHA' på DR1 - med værten, der åbent indrømmer, at quizzer ikke er den ting i verden, han har mest styr på. Heldigvis er de fleste af Jarl Friis Mikkelsens gæster meget tålmodige og overbærende - og har flere gange måttet hjælpe ham med at holde styr på pointgivningen.
Axel Strøbye har været der. Ellen Hillingsø og Jens Olaf Jersild har været der. Lise Nørgaard, Ole Bornedal og Rikke Hørlykke har også været der. De samme har Martin Brygmann, Bent Fabricius-Bjerre, Thomas Bo Larsen, Helge Adam Møller og Ulf Pilgaard. Blot for at nævne et par stykker.

Sammen med en række andre kendte, har de alle været gæster hos Jarl Friis-Mikkelsen i 'aHA! - quizzen', hvor et bestemt årstal er udgangspunkt for de mere eller mindre seriøse spørgsmål.

Når programmet vender tilbage lørdag 18. oktober bliver det skuespillere mod politikere. På det ene hold er Thomas Eje og Axel Strøbye, mens det andet hold består af Uffe Ellemann Jensen og Niels Helveg Petersen

Der vil være klip med Uffe Ellemann som damecharmeur i Pris, Thomas Eje som charmerende 12-årig rockmusiker, Axel Strøbye fra Det Kongelige Teater og Niels Helveg Petersen, der forsøger at forklare, hvordan det er at leve med et image som kedelig

I udsendelsen vil deltagerne bidrage med deres egne historier i forbindelse med de emner, der skal gættes om. Her vil man bl.a. kunne høre, hvad det var der skete under bordet til en meget fornem kongelig middag mellem hofhunden og Uffe Ellemanns ben. Man vil få svaret på, hvorfor dronningen ikke rejste sig, da Niels Helveg bød hende op til dans. Det bliver afsløret, hvad Axel Strøbye foretog sig i et træ i Tivoli efter et forrygende løb gennem haven. Og man vil kunne se Thomas Eje i en voldelig episode med sit band Wild Field Blues.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002