Kontakt os






 

TvDanmark søger ’singler’
Fredag 19. juli 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TvDanmark 2 søger otte unge, udadvendte singler mellem 18 og 28 år med mod på livet og lyst til at deltage i ”Singles” - en programserie, hvor deltagerne bliver bosat i København og dater sig igennem fem uger, og hvor seerne afslutningsvis giver én af de otte muligheden for at vinde et luksus-cruise i Caraibien - sammen med en af sine dates.
Programdirektør Bjarne Bo Berthelsen siger: ”TvDanmark har ramt rigtigt med de dating-programmer, vi hidtil har vist. Temptation Island handlede om at teste sit parforhold og havde nær 1 million seere ugentligt på Skandinavisk plan. Sommerens store succes på TvDanmark 2 har været den engelske serie Single Girls, og på torsdag har vi premiere på den amerikanske serie Jagten på drømmekvinden. Singlelivet har sin helt egen kultur, og for disse unge handler det ikke om at finde en partner for livet, men om at prøve sig selv af og møde nye mennesker. Og det er præcis, hvad Singles handler om. En håndfuld unge med gang i fester og dater sig igennem fem uger, og en af dem løber af med et luksus-cruise. Desuden er Singles interaktivt, hvilket betyder, at drømmedaten kan blive med en seer.”

Kameraerne går helt tæt på hovedpersonerne i ”Singles” og følger dem intenst i fem uger. Og igennem hele forløbet har seerne mulighed for selv at komme endnu tættere på. Seerne kan byde ind på dates med de otte personer, via emails, chat og mobiltelefon. Derved får ikke kun en af deltagerne, men også en seer mulighed for - afslutningsvis - at vinde den ultimative drømmedate.

De otte udvalgte deltagere bliver fra starten opdelt i køn og installeret i to lejligheder i hjertet af København. Herefter går det løs med op til 40 dates pr. deltager i de fem uger programrækken optages. Ud over at kunne date seerne, kan de unge arrangere dates for hinanden. De vil også blive udsat for dates arrangeret af eksperter og redaktionen bag programmerne. Der vil være dates, som de slet ikke ved er dates, og der vil være dem, der bare opstår ved forskellige fester, som de otte unge deltage i.

Det hele handler om at være en god dater og møde nye mennesker. Den, der afslutningsvis får flest stemmer fra seerne, vinder nemlig hovedpræmien og skal herefter vælge den af deres dates, der skal med på luksus-cruise i Caraibien.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002