Kontakt os






 

Ny Mark Wahlberg-serie på Canal+
Torsdag 11. marts 2010
Af Karsten Jensen
 
Hvordan får man succes i USA? Ben og Cam har erfaring med, hvordan man ikke skal gøre, hvilket man på underholdende vis kan stifte bekendtskab med i Canal+' nye komedieserie 'How to Make It in America'. HBO-serien er som 'Entourage' produceret af Mark Wahlberg, der selv har opnået den amerikanske drøm, da han tog den lange vej fra fattig ungdomskriminel til flatteret Hollywoodstjerne. Der er premiere den 2. april.
'How to Make It in America' omhandler to mænd i 20'erne, der forsøger at nå til tops i New Yorks modeverden, hvor det gælder om at være dygtig og have spidse albuer.

Mark Wahlberg har produceret 'How to Make It in America', som bliver kaldt New Yorks version af 'Entourage', da omdrejningspunktet er en flok venner i et hipt New Yorker-miljø.

Man fornemmer, at seriens manusforfatter Ian Edelman er vokset op i det miljø, han portrætteret i sin første tv-serie. Blandt Wahlbergs medproducenter i projektet findes Stephen Levinson (som faktisk forsøgte at starte et tøjmærke inden Hollywood-karierren) og Rob Weiss, der også er en del af holdet bag 'Entourage'. Serien havde amerikansk premiere den 14. februar.


Handlingen

Drømmeren Ben Epstein (Bryan Greenberg fra 'One Tree Hill') har droppet sin uddannelse som designer og arbejder i stedet i en jeans-butik for at få smør på brødet. Han forsøger desuden at tjene penge på diverse små opgaver som eksempelvis et projekt, der omhandler skateboards. Da Ben finder en særlig japansk denim på det sorte marked, begynder han at lægge planer om at skabe sit eget jeans-imperium gennem lanceringen af retromærket Crisp.

Disse store planer skal muligvis også udleves for at imponere Bens eks-kæreste Rachel (Lake Bell fra Boston Legal), der nu er sammen med en særdeles selvglad hotelentreprenør.

Bens gode ven Cam Calderone (Victor Rasuk) er knap så bekymret for livet. Han er altid med på den værste og særligt, hvis det involverer piger. Han er en hustler og går bestemt ikke i vejen for at lave en rask handel på gaden, selvom han derved også løber en risiko. For at have kontanter på lommen låner Cam penge mod høje renter fra fætteren og lånehajen Rene (Luis Guzmán fra OZ), der selv går med store planer om at lancere energidrikken Rasta-Monsta. Rapperen Kid Cudi spiller vennen Domingo Dean, en mand med mange obskure kontakter. Som Rachels excentriske chef i indretningsbranchen kan man opleve Martha Plimpton. Blandt slængets venner finder man i øvrigt også Shannyn Sossamon som Gingy og Eddie Kaye Thomas ('American Pie') som David. Fælles for dem alle er, at de både tror og håber på, at alt kan lykkes i USA.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002