Kontakt os






 

'Wulffs magasin' - ny serie på DR2
Fredag 1. februar 2008
Af Karsten Jensen
 
Mikael Wulff er tilbage på DR2 hver fredag med ’Wulffs magasin’, en komedieserie om en mand, der vil lave det perfekte tv-show. I serien medvirker bl.a. Marie Louise Wille, Rasmus Bjerg og Linda P.

Mikael Wulff har bestemt sig for at lave det perfekte tv-show, og hans ambition er at lave et kultiveret, skarpt og hyper-intellektuelt show. Et stramt budget tvinger ham imidlertid til at bygge et lille studie i sin egen stue og sende direkte fra sin egen lejlighed - hvilket bestemt ikke huer hans kæreste Astrid.

Wulff har en redaktion bestående af to unge, uerfarne medarbejdere, som han har rekrutteret fra et lokalt aktiveringscenter: Den uforskammede Christel og den følsomme Gert Bo Zachariassen. Samtidig kommer Wulffs underbo, Gunnar Friis, selvudnævnt handyman og arbejdsløs pedel, konstant på besøg og tror, at han kan løse alle problemer med Polyfilla og lidt knofedt.

Det skal hurtigt vise sig, at mødet mellem den kompromisløse Wulff og de uprøvede tv-talenter skaber dramatiske spændinger både foran og bagved kameraet. Som serien skrider frem, får Wulff sværere og sværere ved at skelne mellem privatlivet og arbejdet på tv-showet, hvilket især hans kæreste har problemer med at acceptere. Langsomt men sikkert udvikler det sig mod kaos.

De faste figurer er:

WULFF (Mikael Wulff) (foto)
Vært i tv-programmet og hovedperson i sit eget privatliv. Wulff er wannabe-intellektuel, tænker, filosof, selvudnævnt geni. Wulff har nogle åbenlyse problemer: sin praktiske uduelighed, en konfliktskyhed, der gør det umuligt for ham at sige ’nej’ og en til tider manglende realitetssans - han ofrer sit parforhold for at lave et tv-show, der næsten konstant går galt.

GUNNAR FRIIS (Rasmus Bjerg)
Wulffs underbo. Gunnar er pt. arbejdsløs pedel og går derfor hjemme det meste af dagen. Gunnar maser sig hele tiden på under dække af at have et reelt forehavende ­- noget med en fællesantenne eller faldstammen, som skal fikses - men primært er det fordi han ikke har noget at lave. Han er umiddelbart jovial og friskfyrsagtig, men med glimt af lurende aggression, der kommer til syne i pludselige udbrud af ubehagelighed og temperament.

ASTRID (Marie Louise Wille) (foto)
Wulffs kæreste. En sød og rummelig type. Trine er børnehavepædagog, og det er hende, der har fyldt lejligheden med kludetæpper i varme farver og ler-askebægre, som børnene har lavet. Astrid føler, at Wulff har tilsidesat deres fælles parforhold for at fokusere på sin karreire og tv-showet ­midt i deres lejlighed.

CHRISTEL (Linda P.)
Den ene af Wulffs to unge praktikanter. Christel er fra et proletar-miljø. Hun er ekstremt vulgær i sit sprog og tøj. Alt er pink. Christel er meget seksuel, men direkte og hensynsløs.

GERT BO (ELIAS EHLERS)
Den anden af Wulffs praktikanter. Gert Bo er en følsom ung mand - nysgerrig, men socialt handikappet, og en famlende nørd, der forsøger at nedtone et boblende indre fuld af hormoner. Gert Bo er en 'hestedreng' og har en pony ved navn Rumle, som han er meget tæt knyttet til. Gert lider desuden voldsomt af eksem. Han bor alene sammen med sin faster Drude, der også lider meget af eksem. Det gør ponyen Rumle i øvrigt også.


Udover de faste figurer, er der gæstestjerner, som spiller med i et enkelt afsnit. I de første fem er det Jonatan Spang, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann fra Drengene fra Angora, Martin Buch og Marie Østerbye.

Og så er der gæster, som besøger Wulffs Magasin. I de første fem afsnit er det: Jørgen Leth, Sørine Gotfredsen, Claus Meyer, Martin Krasnik, Naser Khader og Suzanne Bjerrehuus.

Serien er skrevet af Mikael Wulff og Marie Østerbye og instrueret af Nikolaj Monberg.

Produceret af Social Club Productions for DR2 Satire



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002