Kontakt os






 

Verdenshistorie i 'Vild med dans'
Onsdag 24. oktober 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På fredag samler 'Vild med dans' penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og det er første gang nogensinde på verdensplan, at 'Vild med dans' dedikerer en hel aften til kampen mod kræft.

Det bliver en aften ud over det sædvanlige, når Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming på fredag den 26. oktober siger "Velkommen til 'Vild med dans'". For ud over at have en ekstra vært på programmet, nemlig tidligere 'Vild med dans'-vært Andrea Elisabeth Rudolph, er aftenens udsendelse også forlænget væsentligt og inddelt i hele tre afdelinger, for denne aften handler det om meget mere end dans, oplyser TV 2.

Det handler om, at 'Vild med dans' – foruden at vise aftenens dansekonkurrence mellem de fire tilbageværende par - vil være med til at knække cancer, ligesom resten af TV 2 gør det i uge 43.


For første gang nogensinde

'Vild med dans' sendes for niende gang i Danmark og har haft sin sejrsgang over hele verden bl.a. i USA, hvor 15. sæson lige nu er i gang. Alligevel er det første gang nogensinde, at et 'Vild med dans'-program dedikerer en hel udsendelse til kampen mod kræften – og det er noget, vi kun kan være stolte af, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

"'Vild med dans'-redaktionen har sat sig selv på spidsen for at give seerne den mest spektakulære oplevelse denne aften med det ene formål at få samlet masser af penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det er så fedt at se, at alle er med på, at det her skal blive en succes – både dommerne, værter, The Antonelli Orchestra, dansere og deltagere og ikke mindst masser af tidligere deltagere og dansere, der kommer for at hjælpe til i vores call-center på fredag. Det er en fantastisk følelse, at vi sammen som hold kan gøre en forskel for Kræftens Bekæmpelse. At vi er de første i 'Vild med dans'' verdenshistorie, der dedikerer en hel aften til kampen mod kræft, gør det kun endnu mere vigtigt, at vi ender med et godt resultat," siger Gitte Madsen.


Køb en kjole eller en koncert

'Vild med dans' har allieret sig med Lauritz.com, hvor der allerede nu og frem til lørdag kan bydes på en lang række 'Vild med dans'-effekter. Det drejer sig bl.a. om ti kjoler fra denne sæson, en koncert med The Antonelli Orchestra, billetter til 'Vild med dans'-finalen, styling af Søren Hedegaard og meget mere.

Derudover vil fredagens program også byde på fire danseshows fra de fire dommere, hvor seerne kan sende en sms på det danseshow, de fortrækker. Det koster 50 kroner, som går til Kræftens Bekæmpelse.

Det bliver også muligt at ringe til 'Vild med dans'-call-centeret, hvis man ønsker at donere mere end 150 kroner. Her sidder bl.a. Hans Pilgaard, Patrick Nielsen, Birthe Kjær, Lisbeth Østergaard og en masse andre tidligere deltagere klar til at tage imod opkald.


Foto: Andrea Elisabeth Rudolph (tv.), Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller er klar til 'Vild med dans knækker cancer' fredag den 26. oktober. (Fotograf: Henrik Ohsten / TV 2).


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002