Kontakt os






 

TV3 tester igen nye programformater
Tirsdag 25. november 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På lørdag den 29. november og søndag den 30. november kl. 21.00 tester TV3 igen helt nye, underholdnings- programmer live og tager imod seernes meninger på sociale medier. TV3 tester samtidig også nye reklamer fra annoncører.


De fire premiere-programmer TV3 præsenterer i denne anden 'Like TV-weekend', er 'Forsidefruer' og 'Hånd i hånd' om lørdagen og 'Tankens magt' og 'Flyt eller forny' søndag aften mellem kl. 21.00 og kl. 23.00.

"Like TV i foråret var en lærerig og spændende weekend. Vi har derfra allerede udviklet programmet 'Mit plastik mareridt' og 'Kokken på Blokken' - sidstnævnte sendes i 2015. Og så er et format fra forårets Like-TV, 'Adam og Eva’erne', netop solgt til Ryan Seacrest, der nu skal sælge formatet i USA. Så den første Like TV-weekend har udmøntet sig i succes – og det håber vi naturligvis også bliver udbyttet af den kommende weekend", siger TV3s udviklingschef, Karsten Bartholin.


'Forsidenfruer'

I lørdagens 'Forsidefruer' følges tre forrygende personligheder Anne Lindfjeld, Sarah Louise Christiansen og Jackie Navarro. De tre kvinder har de fleste set på forsider af diverse blade og glittede magasiner. Men nu er de gået fra at være forsidepiger til forsidefruer. For nok kan de tre stadig bære en forside - men deres liv har på underholdende vis taget uventede drejninger med ægteskab, børn og forstadsliv.

På godt og ondt viser de tre deres liv og hvedag frem - ikke mindst hvordan det for dem er at dyrke både kernefamilien og karrieren.


'Hånd I hånd'

Derefter følger, hvad TV3 selv kalder den meget lovende komedieserie 'Hånd i hånd' – om parret Lise og Niels, der engang var et helt almindeligt og nyforelsket par. I dag er de godt trætte af hinandens forskelligheder og på kanten til at smide håndklædet i ringen og give op. I rollerne som de to kamphaner Lise og Niels ses skuespiller Ditte Ylva Olsen og komiker Cristian Fuhlendorff. I serien kan man også møde skuespillere som Tommy Kenter, Ali Kazim, Lise Baastrup og Camille-Cathrine Rommedahl m.fl. Serien er skrevet af Christian Fuhlendorff.


'Tankens Magt'

Søndag aften skyder TV3 så 'Tankens Magt' i gang. Emnet er alvorligt, da angst er en af de mest udbredte, psykiske lidelser i Danmark. I dette program kan seerne følge to mennesker, der begge har negative og destruktive tanker, og som lader disse tanker dominere deres liv. Tankerne har fået dem til at udvikle vaner, der ødelægger deres hverdag og gør dem ude af stand til at leve et almindeligt liv.


'Flyt eller forny'

Umiddelbart efter er der premiere på 'Flyt eller forny', der betegnes som et meget anderledes og stærkt underholdende boligprogram.

Her skal den kreative og talentfulde designer, Rasmus Larsson, konkurrere mod den succesrige og erfarne ejendomsmægler, Lars Elbæk. De skal hver især overbevise familien Hernflo i København om, hvorvidt familien skal forny deres nuværende bolig eller flytte til et nyt hus. Familien får i programmet bud på, hvordan en fornyelse kan gøre deres bolig-drømme til virkelighed, og samtidig får de også fremvist et hus, der lever op til alle deres krav om mere plads til familielivet. Herfra er det op til familien at bestemme om de vil flytte eller forny.

"For TV3 gælder det om konstant at udvikle sig og give seerne en sendeflade, de sætter pris på. 'Like TV' er en ny og innovativ måde at anskue programudvikling på og vi er utrolig glade for responsen fra både produktionsselskaber, seerne og annoncørerne i denne anden omgang. Jeg er sikker på, at 'Like TV' også i denne omgang vil vise sig at være en solid baggrund for udvalgte, nye programmer på TV3", siger TV3's programdirektør Morten Mogensen.

Man kan på www.tv3.dk/liketv se mere om weekendens Like TV-udsendelser.


Foto: Fra TV3-programmet 'Hånd I hånd' der live-testes lørdag aften.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002