Kontakt os






 

Spændende håndboldsæson i vente
Onsdag 5. september 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når der på lørdag er efterårspremiere på 'SuperMatchen' på TV 2, er det samtidig startskuddet til en spændende sæson – dog med et par klare favoritter.
Stor jysk dominans – drysset med lidt københavnsk fusion. Det er overskriften på den håndboldsæson, der indledes på TV 2 på lørdag den 8. september kl. 14.20 med 'SuperMatchen' mellem håndboldherrerne fra Aalborg og Skjern.

Det vurderer TV 2's håndboldekspert, Bent Nyegaard:

"Det bliver en spændende og interessant sæson, men hos kvinderne er der ingen, der kommer i nærheden af de to flagskibe, Randers HK og Viborg HK. Og hos mændene bør der være guldambitioner hos Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold, men jeg tror alligevel ikke, at de kan true den jysk/sjællandske romance KIF Kolding København," siger Bent Nyegaard, der glæder sig over, at spændingen er tilbage hos herrerne:

"Sport er følelser. Sport er sympati og antisympati, men sport er først og fremmest muligheden for både at kunne vinde og tabe. Fjerner man den mulighed, forsvinder idrættens sjæl. Den var AG København ved at tage med ned i omklædningsrummet i den forgangne sæson, og om end jeg begræder det triste sidste kapitel for det bedste hold, dansk håndbold endnu har kunnet bevidne, glæder jeg mig over, at spændingen – og dermed sportens og idrættens sjæl – er vendt tilbage til de danske håndboldhaller."

I sæsonpremieren på 'SuperMatchen' mødes to af de nærmeste udfordrere til KIF Kolding København, nemlig Aalborg og Skjern, så det lugter af et spændende og intenst åbningsdrama med masser af profiler.

Derefter følger 26 runders grundspil og et intenst slutspil, og så vil KIF Kolding København og Randers HK kunne lade sig hylde som danske mestre, mens TMS Ringsted hos herrerne og Skive hos kvinderne rykker direkte ud. Hvis man beder Bent Nyegaard lege spåmand.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002