Kontakt os






 

TvDanmark i kampagne mod TV 2 Zulu
Onsdag 9. oktober 2002
Af Karsten Jensen
 
TV2 Zulu overgår fra 1. januar til betalingskanal, og giver dermed TV 2 familien en ekstra indtægt på 100 millioner kroner, ifølge B.T., der også skriver at det er penge som TvDanmark og TV3 frygter at miste.
De siger, at en licensfinansieret tv-kanal ikke kan kræve betaling. B.T. kan i dag afsløre, at TvDanmarks informationschef Lars Kaspersen har været medspiller i en fupkampagne, der vil vække befolkningens og politikernes vrede mod konkurrenten TV 2 Zulu.

Om B.T.’s afsløringer udtaler Palle Strøm, kanalchef for TV 2 Zulu, i dag i en pressemeddelelse:

- Vi er dybt rystede over afsløringen af de metoder, som TvDanmark åbenbart benytter sig af. Det minder jo om mafiametoder. Der er tilsyneladende ingen nedre grænse for, hvilke midler de er parat til at tage i brug for at skade os, og fortsætter:

- Det virker sygeligt, når man så kynisk sætter løgn og bedrag i system for at skade andre. Alt er åbenbart tilladt, når det handler om forsøg på at snyde almindelige seere og landets antenneforeninger. Efter denne afsløring bliver det spændende at se, hvad de finder på næste gang, udtaler Palle Strøm.

Græsrodsbevægelsen, der ifølge B.T. i virkeligheden kun består af 10 personer, som udsender deres propaganda fra en fupadresse i Aalborg, bygger deres kampagne på en påstand om, at der har været licenspenge i Zulu. Bevægelsen prøver at få stoppet, at TV 2 Zulu bliver en delvist brugerbetalt kanal fra den 1. januar.

- Deres påstand lodret forkert. Der har aldrig været brugt licenspenge i Zulu. TV 2s licenspenge er så rigeligt brugt på de landsdækkende og regionale nyhedsudsendelser. Hele fupkampagnen bygger altså på et fejlagtigt fundament, fastslår Palle Strøm og fortsætter:

- Vi koncentrerer os om at lave så godt tv, som overhovedet muligt. Og hvis TvDanmark gjorde det samme - i stedet for at svine andre til og forsøge at farve politikere - så kunne det jo være, at det gik noget bedre for deres kanaler, slutter Palle Strøm.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002