Kontakt os






 

Dansk Folkeparti raser over 'Borgen'
Tirsdag 12. oktober 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Det ville være skønt med en pædofil SF'er i en DR-dramaserie," siger Dansk Folkepartis medieordfører Søren Espersen, som mener at DR DRama i 'Borgen' 'igen' fremstiller 'de røde' som helte. SF og Socialdemokratiet er vrede over udtalelserne.
Ifølge Dansk Folkepartis medieordfører Søren Espersen er DR med den succesfulde dramaserie 'Borgen' endnu engang i færd med at mistænkeliggøre de borgerlige og hylde 'de røde'.

"Jeg vil gerne engang imellem se en pædofil SF'er i en DR-dramaserie. Det ville være så skønt med sådan en. Men det får vi bare aldrig. Derimod får vi en omsorgsfuld, harmonisk og vidunderlig Sidse Babett Knudsen, der søndag efter søndag kommer igennem med alle de 'rigtige' humanistiske meninger. DR's stereotyper er igen helt klare," siger Søren Espersen til Ekstra Bladet.

Og det er ikke første gang. Søren Espersen er også stærkt kritisk overfor 'Krøniken', som han også mener, hylder de socialdemokratiske idealer som politisk korrekte.

Søren Espersen siger, at det altid går galt i DRs produktioner i personskildringen: her bliver dem med de politisk korrekte meninger altid skildret som søde, mens de, der har de politisk forkerte meninger, er dumme.

Søren Espersen mener også, at det er "helt sikkert og uden den mindste form for tvivl, at den røde fløj bliver styrket af 'Borgen'."

Søren Espersens ønske om at sammenkæde SF med pædofili, får ikke nogen blid medfart hos SF og Socialdemokraterne.

Astrid Kragh, der er næstformand i SF's folketingsgruppe, siger til Ekstra Bladet: "Det er jo et relativt bizart ønske at komme med. Det er en helt grotesk udtalelse, der går lige til grænsen, hvad angår smagfuldhed. Pædofili er jo en alvorlig sag. Det er en mærkelig sammenblanding, han laver, og Espersen bør se i øjnene, at han er politiker og ikke tv-anmelder."

Socialdemokraternes Rasmus Prehn, der er medlem af Folketingets Kulturudvalg for Socialdemokraterne, siger: "Det er en fuldstændigt syg udtalelse. Nu må Pia Kjærsgaard stoppe ham. Søren Espersen er blevet fuldstændig paranoid og tror, at alle tv-produktioner er et komplot mod Dansk Folkeparti. Helt ærligt, hvor lavt kan man synke?"


Politikerne i 'Borgen'

De 'røde' politikere i Borgen:
- Michael Laugesen (Arbejderpartiet) spillet af Peter Mygind
- Bjørn Marrot (Arbejderpartiet) spillet af Bjørn Marrot Flemming Sørensen
- Troels Höxenhaven (Arbejderpartiet) spillet af Lars Brygmann
- Amir Diwan (Miljøpartiet) spillet af Dar Salim
- Anne Sophie Lindenkrone (Solidarisk Samling) spillet af Signe Egholm Olsen

Søren Espersen kritiserer Birgitte Nyborg - spillet af Sidse Babett Knudsen. Hun er leder af partiet De Moderate, der nærmest ligner Det Radikale Venstre - og som er et socialliberalt parti.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002