Kontakt os






 

Carl Otto Dethlefsen i spidsen for den store Afrika-indsamling
Torsdag 25. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Carl Otto Dethlefsen var egentlig gået på pension i februar, men da DR og TV 2 - med meget kort varsel - gik sammen om at samle ind til nødlidende på Afrikas Horn, sagde han ja på stedet til at koordinere indsamlingen, der kulminerer i et stort tv-show på lørdag den 27. august.
DR-medarbejder igennem 25 år, Carl Otto Dethlefsen, har næsten 10 års erfaring med at lave indsamlinger på DR. Normalt plejer man at have et halvt år til at planlægge en indsamling. Men denne gang er der kun to uger. Det gør Carl Otto Dethlefsen til den helt rigtige til opaven, da han ved, hvem man skal ringe til, og hvordan man kan trække på DRs ressourcer.

Hele det gamle hold er blevet samlet, skriver DR i en pressemeddeelse. Det har betyddet at an fra dag ét har kunnet accelerere fra nul til 100.

Carl Otto Dethlefsen fortæller: "Jeg blev ringet op med tre timers varsel og fik at vide, at vi havde to uger til at stable et indsamlingsshow på benene. Så jeg sagde ja med det samme uden betænkningstid, og tre timer senere sad jeg ved et skrivebord med computeren oppe og var i gang."

Carl Otto Dethlefsen siger videre, at det er en mægtig drivkraft at være med til at samle penge ind til nogen, der lider nød - og at det samtidig er spændende at koordinere en hel masse små detaljer, der samlet skal blive til et stort tv-show.

Carl Otto Dethlefsen er koordinator mellem DR og TV 2, og er koordinator for de aktiviteter, som DR sætter i gang. "Og så er jeg den gamle mand med erfaringerne," siger Carl Otto Dethlefsen videre. "Jeg tager mig af alt, lige fra hvordan vi får Grønland med i indsamlingen, til små detaljer som for eksempel, om vi har råd til at få en sminkør ud til showet. Jeg kommer også i tæt kontakt med DRs jurister, fordi vi ofte kommer meget tæt på grænserne for, hvad DR kan, for eksempel i forhold til reglerne om sponsorering og reklame."

Den store indsamling til fordel for de sultende på Afrikans Horn sendes på DR og TV 2 på lørdag kl. 20-23, og der vil være optrædender af bl.a. Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen, Nik & Jay, Burhan G, Caroline Henderson, More Jacks, Ørkenens Sønner, Krysters Kartel, Jan Gintberg og Rune Klan. I løbet af aftenen stilles der om til DR og TV 2s korrespondenter, som er til stede på Afrikas Horn. Værter er Jes Dorph-Petersen fra TV 2 og Kim Bildsøe Lassen fra DR, og der bliver sendt direkte fra UNICEF's bygninger i København.


Foto: Carl Otto Dethlefsen (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002