Kontakt os






 

Satirefredag på TV 2 er tilbage
Onsdag 5. september 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På fredag den 7. september er der sæsonpremiere på 'Live fra Bremen' og 'Den blinde vinkel'.

I kølvandet på fredagens premiere på 'Vild med dans' kommer fredag aften fremover til at stå i satirens og komikkens tegn. Der er nemlig sæsonpremiere på både det populære sketch-show 'Live fra Bremen' og comedyshowet 'Den blinde vinkel'.


'Live fra Bremen'

'Live fra Bremen' er lig med 100 procent aktuel og vanvittig live-satire - og i efteråret er det med en ny stjerne på holdet, oplyser TV 2 i dag. Således består 'Live fra Bremen's hold i efteråret af gamle kendinge som Brian Lykke, Thomas Warberg, Jacob Wilson, Anne Sofie Espersen og Lars Hjortshøj, og de får selskab af den nye pige i klassen, Filippa Suenson.

Derudover vil der - sædvanen tror - være en ugentlig gæstevært, som sammen med resten af holdet vil være klar med masser af satire og skæve sketches. Den første gæstevært i denne sæson er Nils Olsen.

Sæsonpremieren er fredag den 7. september sendes kl. 21.20.

Fremover sender der en første akt lige efter 'Vild med dans', og anden akt af fredagens live-sketchshow umiddelbart efter 'Vild med dans – afgørelsen'.


'Den blinde vinkel'

Der er også sæsonpremiere på comedyshowet 'Den blinde vinkel' på fredag.

Her vil værten Lasse Rimmer - sammen med et skiftende panel - tage et kig i bakspejlet på den uge, som er gået. Hvilke overskrifter fyldte i medierne? Hvad var ugens helt store og små historier? Og hvordan ser disse nyheder ud efter en tur i den humoristiske vridemaskine og komikernes spøjse hjerner?

I sæsonens første program er Frank Hvam, Thomas Skov og Martin Høgsted klar til at kaste sig ud i debat om ugens mest aktuelle emner.


Foto: Forside: 'Live fra Bremen'-holdet består denne gang af (fra venstre) Brian Lykke, Thomas Warberg, Filippa Suenson, Jacob Wilson, Anne Sofie Espersen og Lars Hjortshøj. Denne side: Den nye i programmet: Filippa Suenson. (Fotograf: Thomas Marott/ TV 2)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002