Kontakt os






 

’Danmarks Værste Ægtemand’ - nyt program på TV Danmark
Tirsdag 10. januar 2006
Af Karsten Jensen
 
TV Danmark sætter fokus på parforholdets svære kunst, når seks stærkt dovne, uduelige og særdeles uromantiske mænd skal dyste mod hinanden i kampen om at undgå titlen som ’Danmarks Værste Ægtemand’. I serien får kvinderne magten og mændene, ja – de skal forberede sig på at smøge ærmerne, for de kommer på overarbejde i kampen om at bevise deres værd som ægtefælle. Se med fra torsdag den 19. januar kl. 21.30.
De seks storslemme ægtemænd og deres desperate kvinder indkvarteres i romantiske omgivelser på Merløsegaard på Midtsjælland. Her bliver mændene gennem en periode testet i klassiske parforholds-discipliner som støvsugning, spaghetti-kogning, knus og komplimenternes svære kunst.

Mændene er hjemmefra meget langsomme i optrækket og lider af alt lige fra rengørings-skræk, kludder i kompliments og hukommelses-centeret til alvorlige brud på blomsterkonventionen.

Mød blandt andre landbrugsvikar og grise-passer Kim, der er for doven til at gå i bad, højgravide Gittes mand Jan, der hellere vil hygge sig på golfbanen end at skrælle kartofler på hjemmebanen og computer-freaken Kasper, der år efter år glemmer sin kærestes fødselsdag.

Med et glimt i øjet udsættes mændene for en række opgaver, der klart vil vise, om det står så galt til som deres udkårne mener, eller om de blot lider af selektiv hukommelse omkring de helt basale ting, der indgår i et velfungerende parforhold.

Som altid er reglerne enkle: Hvis mændene forbedrer sig, får de lov til at slippe for yderligere tiltale og kan tage hjem igen, men forbedrer de sig ikke, må de blive – i overhængende fare for at stå tilbage med den lidet flatterende titel som ’Danmarks Værste Ægtemand’. Og jo før man kommer hjem, jo større er chancen for at vinde præmien, en særdeles tiltrængt luksusrejse for to.

Til at vurdere deltagernes fremskridt og afgøre hvem der skal blive, og hvem der skal hjem, har TV Danmark allieret sig med to eksperter på området: Skilsmisseadvokat Jacob Steen Andersen og psykoterapeut Ingrid Ann Watson, som naturligvis begge har stor erfaring med emnerne kærlighed og parforhold.

Vært på programmerne er Lisbeth Janniche.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002