">



Kontakt os






 

Nye regionale serier på TV/Midt Vest
Onsdag 25. april 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden TV/Midt-Vest gik i luften med sin egen kanal den 20. januar, er der blevet skruet kraftigt op for de regionale programmer. Hele 400 nye udsendelser er der blevet vist i kanalens første hundrede dage. "Vi har fået god respons de første måneder. Seerne ringer og skriver, og det betyder meget for os. Vi har oplevet, at der er et ønske om mere regionalt TV. Derfor er vi også glade for allerede nu at kunne præsentere en række nye serier," siger redaktionschef Kirsten Axelsen.

De første tre måneder med TV/Midt-Vest har været fyldt med spændende programmer, der kommer tæt på midt- og vestjyderne i bl.a. programmet 'Frisk Fredag', oplyser TV/Midt-Vest i en pressemeddelelse.

Den regionale tv-kanal i Holstebro har også fået mange positive reaktioner på bl.a. programserien 'Fra Fæstebønder til Verdensmænd'.

TV/Midt Vest er nu på vej med en række nye programserier:


Unge om døden

”Jeg er bange for at være alene hjemme, når det er mørkt. Jeg tænker tit på min mor, der nu er død.”

TV/Midt-Vest udfordrer 45 unge på seks ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Vestjylland i et interviewprogram. Her bliver mange spørgsmål berørt, og svarene viser unge, der ikke er bange for at tale om følelser. Programmet 'Ung i Tiden', har netop premiere på TV/Midt-Vest og fortsætter som serie hver anden tirsdag.

TV/Midt-Vest vil gerne nå flere seere og gerne også blandt de unge. Det sker også med programserien 'Åben Scene', der lige nu ruller over skærmen hver onsdag, og som har inviteret unge musikere til at optræde på forskellige spillesteder i Midt- og Vestjylland.


'Mit kæreste eje'

TV/Midt-Vest lader seerne komme til orde i programmet 'Mit Kæreste Eje', der optages forskellige steder i landsdelen. Seerne medbringer egne værdigenstande, som auktionsleder Hans Jørgen Eriksen, Holstebro Auktioner, vurderer. Næste programrække optages på Morsø Landbrugsskole mandag 30. april.


Politiske kommentatorer

Programserien 'Fixpunkt' med de to politiske makkerpar, tidligere minister Søren Gade og tidligere medlem af Folketinget Johs. Poulsen, samt Hans Krabbe, chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer og Folkebladet Lemvig og Ole Dall, chefredaktør på Skive Folkeblad, får ny sendetid og bliver sendt lige efter de sene regionale nyheder, kl. 22:30.

”Vi ved, at mange gerne vil se et regionalt program kl. 22:30. Derfor er der nu mandag til torsdag nyproducerede programmer her”, siger Kirsten Axelsen.

”Programmerne kan samtidig ses på flere tider af døgnet, så vi håber at kunne nå ud til rigtig mange midt- og vestjyder med regionalt og nært tv.”


TV/Midt-Vest sender døgnet rundt. Der er nyheder og nyhedsprogrammer til kl. 16, 18, 19.30 og 22.22 mandag til torsdag og kl. 18 og 19.30 i weekenderne.



Foto: Museumsleder Lars Mortensen, Strandingsmuseum St. George & Marinarkæologisk Center i Thorsminde, bliver interviewet af journalist og fotograf Uffe Bregendahl efter hævningen af en kanon fra en engelsk ubåd fra første verdenskrig. Begge er om bord på dykkerskibet Cable One. Fra programserien 'Havets Historier'. (Fotocredit: TV/Midt-Vest)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002