Kontakt os






 

'De unge mødre' runder afsnit 300
Onsdag 2. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tirsdag den 8. februar er der premiere på nye afsnit af Kanal 4s serie 'De unge mødre'. I løbet af den nye sæson - nærmere bestemt onsdag den 23. februar - runder serien hele 300 afsnit, og sætter dermed en tyk streg under sin status som den dokumentarserie, der har kørt længst på dansk tv.

De unge mødre skal fejres

Den 9. februar ruller Kanal 4 den røde løber ud og fejrer alle tidligere og nuværende medvirkende i 'De unge mødre' ved en stor gallapremiere på afsnit 300 i Grand Teatret i København. Camilla Miehe-Renard er vært, og arrangementet bliver naturligvis filmet og kan - sammen med highlights fra de tidligere sæsoner - opleves på Kanal 4 tirsdag den 22. og onsdag den 23. februar fra kl. 20.


To særudgaver af 'De unge mødre'

I de to sær-programmer den 22 .og 23. februar tager programmets skaber, Kaare Sand rundt i landet og besøger nogle af de tidligere medvirkende. Der er både sjove, rørende og overraskende gensyn med nogle af seriens tidligere medvirkende som Louise Papanicolas på 25 år, som i dag er blevet single og læser til sygeplejerske og June Andersen på i dag 23 år, som har lagt cigaretterne på hylden og er blevet vægtløfter. Derudover møder Kaare Sand også Nadja Kaagh, der stadig kæmper med leukæmi, Camilla Petersen, der drømte om at få fem børn inden hun blev 25, og måske venter nummer seks – og mange andre.

"Det har været en fantastisk oplevelse at tage rundt i landet og besøge mødrene igen. Der er sket meget med dem både fysisk og psykisk. Da vi mødte dem første gang for mere end fem år siden vidste de ikke, hvad det var de gik ind til. Nu virker de langt mere afklarede og modne," udtaler Kaare Sand.


Den nye sæson - sæson 12

Den nye sæson af 'De unge mødre' har premiere tirsdag den 8. februar kl. 21. Her tages der hul på den tolvte sæson, vanen tro med både nye og velkendte ansigter.

I den nye sæson af 'De unge mødre' møder seerne to nye ansigter – nemlig 20-årige Dea-Louise og 19-årige Stephanie.

Dea-Louise bor i lejlighed i Farum med sin forlovede Rasmus, der er far til det kommende barn. Derudover huser det lille hjem en kat, en hund samt en kanin. Dea-Louise har allerede været gravid to gange tidligere og har desværre mistet barnet begge gange, så det er vigtigt, at hun holder sig i ro under denne graviditet.

Der venter også et andet forårsbarn hos den 19-årige Stephanie og hendes kæreste Jesper fra Højer i Sønderjylland. Selve graviditeten var bestemt ikke planlagt, og kom derfor som et chok for begge parter, idet de kun havde været kærester i et par måneder. Men da Stephanie tidligere har fået at vide, at hun ikke kunne blive gravid på grund af hendes PCO, [polycystiske ovarier, dvs. at æggestokkene danner mange umodne æg på én gang, og at ingen af dem modnes på normal vis. /red.] har hun derfor valgt at gennemføre graviditeten, for det kan være hendes eneste chance for at blive mor nogensinde!

Seerne kan også glæde sig til gensyn med 'gamle' unge mødre. Kanal 4 samler op på, hvordan det går Malou Stella, Tino og mor Britta efter den tragiske brandulykke, hvor de mistede alt, hvad de ejede og havde. Som nybagt og enlig mor står Natacha Nikita også overfor egne udfordringer – for hvordan klarer man moderrollen, når man ikke lige kan forene sig med, at man er blevet mor? Se også hvordan det går Camilla fra Aalborg, Hannah, Amanda Sisse og Christina fra Aarhus, når de gennemgår livets udfordringer og sejre i hverdagen.

Den nye sæson af de 'De unge mødre' kan opleves hver tirsdag og onsdag kl. 21 på Kanal 4 fra tirsdag den 8. februar 2011.



Foto: Stephanie fra 'De unge mødre' (Fotograf: Andre Thorup, Kanal 4)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002