Kontakt os






 

Pelle Hvenegaard producer på Gong
Torsdag 6. juni 2013
Af Karsten Jensen
 
37-årige Pelle Hvenegaard bliver ny producent på Gong. Den nuværende TV 2-redaktør og Dagens mand-vært skal fokusere på udvikling og produktion af underholdningsprogrammer og tiltræder den nye stilling 1. august 2013.


”Pelle passer perfekt til Gong. Han er passioneret, kreativ, en dygtig historiefortæller og et skønt menneske. Vi har længe søgt efter den helt rigtige person til underholdning i bred forstand. Flere af vores søsterselskaber i Norden er store underholdningsproducenter, og med Pelle kan Gong også trykke hårdt på underholdningsspeederen,” siger direktør Joachim Majholm.

Om skiftet til Gong siger Pelle Hvenegaard: ”Det er jo altid super svært at sige ja til et nyt job og nye udfordringer, når man faktisk er super glad der hvor man er, men jeg føler virkelig, at jeg her får mulighed for, at blive en del af et spændende firma i en rivende udvikling og vækst. Gong er nået rigtig langt allerede, men jeg fornemmer, at der stadig er mulighed for at komme ind og være med til at forme og påvirke firmaets udvikling rigtig meget, og det tænder mig virkelig.
 
På det faglige plan, så oplever jeg, at der arbejdes ud fra ægte tv-passion, med lyst til opdage, udfordre og påvirke danskernes verden. Der er en høj grad af faglighed, og så elsker jeg at man sætter grænser for hvor mange kompromisser man vil indgå, når et program skal fødes - man tror på og fastholder høj kvalitet fremfor alt, og det tiltaler mig helt vildt.
 
Vigtigst af alt, så er jeg nærmest forelsket i menneskene derude og den måde hvorpå de omgås hinanden. Så jeg håber virkelig at forelskelsen udvikler sig til et langt og lykkeligt ægteskab – og jeg tror på det, for det siger både fornuften og maven!”

Pelle Hvenegaard indtræder samtidig i Gongs ledelse og bliver ligesom resten af ledelsen medejer.

Ved siden af jobbet som producent på Gong, vil Pelle Hvenegaard i sin fritid stadig fungere som vært på TV 2.

Gong blev grundlagt i 2008 og er en del af den nordiske TV koncern, Nice Entertainment Group. På TV 2 står Gong bl.a. bag 'BS & Basserne', 'Savnet' og det nye 'Grillfeber', mens serien 'Giv mig livet tilbage' kører på DR1 hver mandag. Gong er også i gang med anden sæson af 'Bypiger søger bonderøve' til Kanal 5 og har netop afsluttet 'Køkkenkrisen' til TV3. Derudover producerer selskabet lige nu til DR2, DR3 og TV 2 Fri.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002