Kontakt os






 

Ny tv-kanal fra TV 2 Øst er i luften
Onsdag 11. januar 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I dag kl. 16 var der premiere på TV 2 Østs nye 24 timers HD-kanal. Det skete i en direkte udsendelse fra stationen i Vordingborg, hvor der samtidigt blev afholdt reception. Nu går det så ellers slag i slag hele resten af dagen og aftenen.


TV Østs værter Tina Bjaaland og Rasmus Birkerod binder dagen sammen, idet de sender live fra forskellige steder i regionen, altså Sydhavsøerne og Sjælland udenfor Hovedstadsområdet .

Klokken 19.30 er der regionale nyheder og derefter bliver der stillet direkte om til stor fest på den regionale tv-station. Her vil en lang række seere og nogle af stationens nuværende og tidligere studieværter fortælle om store oplevelser med TV 2 Øst gennem årene. Bl.a. vil man her kunne opleve én af de største regionale stemmer - Kim Wagner fra TV 2-programmet 'Voice'.

Fra ca. 20.30 står den på et overflødighedshorn af regionalt TV. Og det vil så fortsætte fremover - hver dag - døgnet rundt.

TV 2 Øst sender nyheder og reportager kl. 16, 18, 19.30 og 22 – som hidtil, og disse nyhedsudsendelser vil fortsat også kunne ses på TV 2 | Danmark. Her er nogle af de nye programmer, som TV 2 Øst – iflg. stationens hjemmeside - byder på fremover på den nye HD-kanal:

De frivillige
Bue Bukh Petersen tager 'en dag som frivillig' i forskellige verdner - f.eks. som besøgsven, håndboldtræner eller miljøaktivist.

Guld fra Gemmerne
’Guld fra Gemmerne’ er et kulturprogram, hvor seerne bliver taget med rundt til museer både i regionen og i resten af landet. På hvert museum vil museumsdirektøren fortælle den bedste historie som museet rummer.

Mad med mere + I køkkenet
Mads Gudiksen fortsætter sin serie ’Mad med Mere’, hvor han besøger regionens spisesteder. Desuden går han ’I køkkenet’ og lærer at lave gode, velsmagende retter.

På job
Sille Roulund tager igen seerne med bag kulisserne på nogle af regionens arbejdsplader.

Zoo & Safari
Mads Gudiksen tager en tur rundt til nogle af regionens zoologiske haver og dyreparker, hvor TV2 Øst følger dyrene og de mennesker, der passer på dem.

Sundhedsmagasinet
TV 2 Øst region – Sydhavsøerne og Sjælland udenfor Hovedstadsområdet - har den tvivlsomme ære af at være regionen med den dårligste sundhedstilstand. Det vil TV 2 Øst hjælpe med at ændre.

Forbrugermagasinet
Et program som skal hjælpe forbrugerne med at vælge lige netop de varer, som er bedst for dem.

Femern
Opførelsen af Femern-broen vil få stor betydning for både Sydhavsøerne og Sjælland, og TV 2 Øst følger nogle af de mennesker, som bliver dybt berørte af brobyggeriet

Under overfladen
TV 2 Øst tager sammen med to dykkere på opdagelse i de farvande, der omgiver regionen.

Mit kæreste eje
Sille Roulund vil fortsat sammen med Steffen Dinesen præsentere ’Mit Kæreste Eje’. Hver uge tager de til et nyt sted, hvor de lokale borgere kan komme og får vurderet deres kæreste eje.

Ud i haven
I den nye serie af haveprogrammer passer Sille Roulund et drivhus, og Erik Andersen kommer med gode råd, tips og tricks.

Derudover der de ’fælles-regionale’ programmer som ’Danmark Rundt’, ’Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, ’Medicinske triumfer’, ’Smagen af Danmark’ og forskellige naturprogrammer.


Foto: Adm. direktør for TV 2 Øst, Vagn Petersen, bliver interviewet på åbningsdagen den 11. januar 2011. (Screen-dump fra TV 2 Øst)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002