Kontakt os






 

Nyt film-partnerskab
Mandag 6. december 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Michael Bille Frandsen har netop købt halvdelen af Asta Film og indgået partnerskab med Per Holst.
Per Holst udtaler: ”Jeg er sikker på, at partnerskabet med Michael Bille Frandsen vil styrke og revitalisere Asta Film samt sikre udviklingen og væksten i virksomheden. Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet".

Michael Bille Frandsen og Per Holst forventer begge, at partnerskabet vil bringe flere nye
spændende projekter til Asta Film. Michael Bille Frandsen skal være med til at videreudvikle de projekter, der allerede er i gang. Derudover bliver det hans opgave, at styrke indsatsen i forhold til serieproduktion samt udviklingen af nye talenter.

Michael Bille Frandsen udtaler: "Vi skal styrke Asta Film med flere intelligente film og tv-serier, der udfordrer et bredt publikum. Derfor sætter vi sammen det lange lys på og laver et spændende makkerskab – vi kan noget forskelligt men brænder begge for de store produktioner og de gode ideer, båret af stærke kreative kræfter".

Michael Bille Frandsen er uddannet producer på Den Danske Filmskole, og har siden sin afgang i 1997 arbejdet med både film og tv. I 7 år var han ansat som producent i DR TV-Drama, hvor han bl.a. producerede 'Den Serbiske Dansker', 'De Udvalgte' og 'Ørnen'. Michael har ligeledes stået i spidsen for tre sæsoner af Robinson Ekspeditionen til TV3. Han har vundet adskillige danske og internationale priser for sine tv-produktioner.

Asta Film blev etableret i 2002 af Per Holst, der er en af dansk film største profiler og som har en stribe af filmhits bag sig. Asta Film har produceret filmene 'Jungledyret Hugo 3', 'Max Pinlig', 'Broderskab', og er i øjeblikket ved at færdiggøre 'Max Pinlig 2' og den store svenske co-produktion 'Simon og Egene'. Asta Film er netop nu i udvikling med spillefilm og tv-serier af instruktørerne Lotte Svendsen, Nicolo Donato, Michael Hegner, Lisa Ohlin og Uffe Trust.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002