Kontakt os






 

'Danmarks skønneste hjem' på DR1
Mandag 2. april 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR1 er netop nu i gang med forberedelserne til en ny programserie, der hylder danskernes hjem. Den mest personlige, originale og inspirerende bolig bliver belønnet med 100.000 kroner i den store finale. 'Danmarks skønneste hjem' rammer DR1 til sommer.
Et hjem bygget af genbrug, den lækre lejlighed i en gammel fabrik, en arkitekttegnet perle eller et romantisk bondehus. Jagten er gået ind på at finde 'Danmarks skønneste hjem', skriver DR i en pressemeddelese.

Tre bolig-begejstrede dommere med forskellig tilgang og holdning til boligindretning, rejser rundt i Danmark for at opleve og vurdere de kreative og originale løsninger, der gør livet dejligt at leve i de danske hjem.

Danskere har et særligt forhold til deres hjem. I krisetid bliver der ikke bygget så mange samtalekøkkener eller tilbygninger. Til gengæld bruges der en masse energi og kreativitet på at optimere de rammer, som hjemmene nu engang har. Mange danske hjem er, selv med stramme budgetter, blevet både mere personlige, hyggeligere og mere praktiske. De flotteste af disse hjem vil DR1 dele med seerne, som kommer til at opleve alt lige fra et personligt typehus i Hvidovre, en ranch i Randers, en hypermoderne 3V'er i Varde til et ombygget fyrtårn i Hundested og en husbåd i København.

"I 'Danmarks skønneste hjem' har vi en enestående chance for at invitere alle danskere ind i nogle af de mest originale hjem placeret rundt i alle hjørner af Danmark. Serien giver både et indblik i, hvor forskelligt danskerne bor, og hvad indretningen betyder for familiernes dagligdag. Det bliver ekstra underholdende, fordi der er en konkurrence på spil mellem regionerne," siger Lotte Lindegaard, der er kanalchef for DR1.

'Danmarks skønneste hjem' bliver til i samarbejde med DRs regioner. De tre dommere udvælger en vinder på Bornholm, på Fyn, i Nordjylland mv. Hjemmene fra hver region kæmper til sidst mod hinanden i finalen, og her er seerne med til at kåre den bolig, der skal løbe med den ærefulde titel 'Danmarks skønneste hjem' og de 100.000 kroner.

Man kan læse mere her: dr.dk/hjem


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002