Kontakt os






 

Monte Carlo-værterne tilbage på DR3
Fredag 15. august 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Esben Bjerre og Peter Falktoft er forenet igen på tv-skærmen i anden sæson af quizprogrammet 'Sladrehanken', som sætter danskernes internetvaner under lup. Der er premiere på den ny sæson onsdag den 20. august.


Internetbrugere afslører tonsvis af informationer om sig selv, når de via internettet besøger en hjemmeside, klikker på en annonce eller googler et søgeord. Denne enorme mængde data tager DR3-quizzen 'Sladrehanken' igen udgangspunkt i, når en ny omgang rammer DR3 på onsdag.

Monte Carlo-værterne Esben og Peter er igen samlet, hvor de i 'Sladrehanken' er faste holdkaptajner, der hver uge får hjælp af kompetente gæster i kampen om hvem, der bedst kender os selv og vores netadfærd.

Internettets bagdør er igen åbnet og ud vælter en masse overraskende, sjove og afslørende oplysninger om vores færden på nettet, skriver DR i en pressemeddelelse. Hvad spiser vi, når vi bestiller mad online? I hvilken del af landet bliver der bestilt mest Mokai? Og hvordan præsenterer vi egentlig os selv, når vi forsøger at score på nettet?

Ekspert i internetkultur Christiane Vejlø er fast inventar i quizzen. Hun styrer slagets gang med en bestemt men også feminin hånd og holder ikke mindst snor i Monte Carlo-værterne. Vejlø har hentet overraskende statistikker og tal på nettet og afslører i første program, hvilken type af tatovering danskerne oftest får fjernet, og hvornår på året fortrydelsespiller bliver googlet mest.

I første program kæmper holdkaptajnerne Esben Bjerre og Peter Falktoft om at få programmets afsluttende hashtag. Det får Esben hjælp til af psykologisk manipulator Jan Hellesø, kendt fra 'Fuckr med din hjrne', mens Peter forsøger at vinde med sagkundskab og psykolog Tina Kilburn.

Første program i anden sæson af 'Sladrehanken' sendes onsdag den 20. august klokken 21.00 på DR3


Foto: Esben Bjerre, Christiane Vejlø og Peter Falktoft. (Fotocredit: Gong Media)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002