Kontakt os






 

Intet nyt dansktop-show på Charlie
Torsdag 23. januar 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Charlie havde ikke just noget godt år sidste år. Seerne svigtede kanalen i så stor grad, at Charlie gik fra at være Danmark 3. største tv-kanal i 2012 til at være den 5. største i 2013. Nu løfter Charlie sløret for, hvad der skal bringe kanalen fremad. Disse planer vil dog skuffe dansktop-fans.


Efter syv år stoppede TV 2 Charlie sidste år med at sende det ugentlige dansktop-show 'Top Charlie' med Anna Herdorf og Keld Heick. Programmet var ellers blevet mere og mere populært blandt kanalens kerneseere.

Redaktør Mads Volck udtalte til tvnyt.com i november sidste år, at Top Charlie-programmerne foreløbig var sat på pause en sæson, og gav dermed håb for dansktop-fans om at programmet ville vende tilbage.

Det sker dog ikke i TV 2 Charlies forårssæson.


Nyt sing-along show

I stedet kan seerne opleve et nyt program med Jens Blauenfeldt og Ole Kibsgaard, hvor de to hylder den danske sangskat. Programmet kommer til at hedde 'Ekstra nummer'. Jens Blauenfeldt byder velkommen, Ole Kibsgaard spiller op, og fire sangglade danskere giver den gas på scenen. TV 2 Charlie lover at 'Ekstranummer' kommer til at byde på musikalske overraskelser, talentfulde danskere og kendte kunstnere, der synger deres største hits.

Der kommer også en ny omgang 'Sommersang i Mariehaven', hvor Helge Engelbrecht præsenterer en bred vifte af populære, danske solister, entertainere og bands på den store scene i Mariehaven. Orkesteret Neighbours & Friends spiller op til fællessang, når Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lasse og Mathilde, Lille Palle og mange andre kigger forbi.

Det ugentlige 'Top Charlie' dansktopshow vender altså ikke tilbage. Foreløbigt bliver det kun én gang om året - og i 'Top Charlie i Parken' udgaven.


Statsministeren med i Meyerheims talkshow

Michael Meyerheim indleder sin nye sæson af 'Talkshowet Meyerheim' med besøg af selveste statsministeren, oplyser kanalchef for TV 2 Networks Sune Roland.

De nye udgaver af 'Talkshowet Meyerheim' har premiere onsdag den 29. januar. Foruden statsminister Helle Thorning-Schmidt deltager også sangeren Michael Falch og skuespiller Jesper Christensen, og som noget nyt sørger Michael Carøe sammen med sit band for aftenens musikalske indslag.


'Store Stygge Ulf' og 'Jarls Quizshow' vender tilbage

TV 2 Charlie fortsætter også med en ny sæson af sketchshowet 'Store Stygge Ulf', der efter en mindre pause er tilbage. Ud over Ulf Pilgaard medvirker Lisbeth Dahl, Henrik Koefoed, Vickie Berlin, Tommy Kenter og flere andre. Seerne kan bl.a. glæde sig til Bengt Burg, som stadig har et par vokaler i baglommen, og til dansktopparret, der kun taler til hinanden i dansktoptitler.

Søndag den 26. januar kan seerne opleve første afsnit af en ny runde af 'Jarls Quizshow', der med et underholdende, musikalsk program lægger op til nye dyster i paratviden om film, tv, musik og mad. Jarl styrer løjerne og tager seerne med på en musikalsk tur ned ad memory lane.

TV 2 Charlies share (andel af den samlede tv-seening) faldt i 2013 med 0.2 pct. i forhold til 2012.


Foto: Lørdag aften debuterer Jens Blauenfeldt og Ole Kibsgaard med sing-along showet 'Ekstranummer'.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002