Kontakt os






 

Uptown TV får større udbredelse
Onsdag 21. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
ComX Networks kunder og Glentevej Antennelaugs medlemmer kan nu også se Uptown TV. Dermed har omkring 175.000 danskere nu adgang til at se Uptown TV.
ComX Networks, der distribuerer kabel tv, IP tv og bredbåndsløsninger til en række bolig- og antenneforeninger via fiberteknologi og det eksisterende antennenet over hele landet, har nu Uptown TV med i tv-pakken.

Det har har man i Glentevej Antennelaug, der har 30.000 medlemmer. I den seneste store tv-afstemning har Uptown TV opnået et stemmetal på niveau med de øvrige musik tv-kanaler MTV, VH1 og Voice TV.

Hos Uptown TV hæfter man sig ved, at det positive afstemningsresultat kommer allerede ét år efter, at tv-kanalen blev lanceret.


Uptown TV hjalp DR med Sanne Salomonsen-videoer

Sanne Salomonsen var forleden hovedperson i DR1-programmet 'Her Er Dit Liv'. Under produktionen stødte producenterne på dét udbredte problem, at de fleste danske musikvideoer er forsvundet i tidens løb.

Efter et omfattende research- og arkiv-arbejde er det dog lykkedes Uptown TV at genfinde mange af de forsvundne danske musikvideoer. I Uptown-arkivet var der således samlet over 20 musikvideoer med de største Sanne-hits og sjældne Sneakers-optagelser, der gjorde det muligt for 'Her Er Dit Liv' at tegne et dækkende portræt af Danmarks Rock Mama.

Uptown TV har ambitioner om at samle alle danske musikvideoer, og man er stolte over på den måde at være med til at sikre den danske kulturarv for eftertiden.


Jul på Uptown TV

Uptown TV har fundet musikvideoerne frem til de store danske julehits fra MC Einar, Remee All Stars, Søs Fenger, Thomas Helmig, Anne Linnet, Diskofil, Sys Bjerre, Tommy Seebach og mange flere.

Sangerinden Louise Dubiel har - med tanke på Uptown TV - produceret en julemusikvideo med hendes nye julesingle 'Tidligt I Seng'. Musikvideoen havde eksklusiv tv-premiere på Uptown TV op til den 1. december.

For at fuldende julestemningen har sangeren Ivan Pedersen været i studiet og indsunget en juleversion af den karakteristiske Uptown-jingle, der blev komponeret og indspillet af Tommy Seebach i 1987.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002