Kontakt os






 

Viasat lancerer to nye sportskanaler
Torsdag 15. januar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Viasat lancerer to nye sportskanaler den 1. februar 2004 og ændrer navnet på den nuværende Viasat Sport-kanal. Viasat kommer fremover til at sende tre rene sportskanaler - Viasat Sport 1, 2 og 3. Lanceringen sker for at øge seernes mulighed for at se Viasats omfattende sportsrettigheder.
Viasat har den mest omfattende samling sportsrettigheder, skriver Viasat i en pressemeddelelse. Rettighederne omfatter blandt andet ishockey-VM, Dansk Fodbold, UEFA Champions League, World Cup i ishockey og håndbold, omfattende rettigheder til europæisk basketball, amerikansk motorsport i form af NASCAR, og golf i form af Ryder Cup, British Open og US Open samt de europæiske og amerikanske PGA turneringer - mere end 80 turneringer årligt. Samtidig har Visat Sport et samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund om at sende fra en lang række sportsbegivenheder på dansk grund.

Administrerende direktør i Viasat, Kim Poder udtaler: "Det er vor ambition at være absolut førende hvad angår sport i tv. De danske tv-seere er vilde med sport i tv (ifølge en Gallup Analyse er ca. 3.000.000 danskere interesseret i at se sport i tv), og vi har haft stor succes med Viasat Sport (som fra 1. februar hedder Viasat Sport 1). Nu er vi klar til at tage det næste store skridt for vores seere. Viasat har en lang række sportsrettigheder, som giver os et positivt plads-problem. Vore rettigheder kan simpelthen ikke være på de kanaler, vi har i dag (TV3, 3+ og Viasat Sport). Hvis vi gerne vil give vores seere et større udbud, så kræver det hele to nye kanaler".

Sportschef Flemming Kjellerup, Viasat Sport, oplyser, at den brede danske sportskanal, som fremover kommer til at hedde Viasat Sport 1, fortsat vil byde på masser af egenproducerede magasinprogrammer som 'Det' Bare Fodbold', 'Teetime', 'Champions League Magasinet', 'Viasat Sport Magasinet', samt attraktive transmissioner fra blandt andet ishockey-VM, den danske 1. division i fodbold, og topgolf fra mere end 80 turneringer. Derudover er der en masse sport fra begivenheder i Danmark.

På Viasat Sport 2 vil seerne blandt andet få den franske liga i fodbold og verdens mest besøgte motorsports-begivenheder NASCAR live fra USA. Som noget helt enestående vil Viasat Sport 2, som den eneste kanal i Europa, sende alle 125 UEFA Champions League kampe live eller forskudt.

På Viasat Sport 3 er der tale om ren nostalgi. Sport er jo lidenskab, og man behøver bare at nævne navne som Muhammad Ali, Jackie Stewart, Ingemar Stenmark, Jimmy Connors eller Billy Bremner for at genkalde søde minder hos sportselskere. Viasat Sport 3 bliver en kanal med alt det bedste fra sportens verden gennem tiderne, hedder det videre fra Viasat.

Alle sportskanaler kan ses fra 1. februar 2004, hvis man har en digital parabol fra Viasat og et abonnement på kanalpakken Viasat Guld. Prisen er uændret 269 kr. pr. måned.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002