Kontakt os






 

’City of Friends’ til Norden
Tirsdag 4. september 2012
Af Karsten Jensen
 
CreaCon Group, det norske produktionsselskab af børneunderholdning, har indgået et flerårigt, strategisk partnerskab med Turner Broadcasting System Europe Limited, med henblik på at sende den populære børneserie 'City of Friends' i de nordiske lande.
Turner har erhvervet det nuværende katalog af 'City of Friends' episoder – 52 episoder á 10 minutter og 2 særafsnit á 30 minutter – og den animerede serie vil kunne ses dagligt på Boomerang og Cartoon Network i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island fra september 2012. CreaCon Group har også påbegyndt udviklingen af en tredje serie i samarbejde med det franske Action Synthese Studios, et produktionsselskab med speciale i animationer.

Aftalen med Turner vil for alvor styrke licensens distributionsrækkevidde i de nordiske regioner, hvor ’City of Friends’ på nuværende tidspunkt bliver sendt på TV2 Danmark, TV2 Norge, TV4 Sverige, samt MTV3 og Juniori i Finland.

Den langsigtede aftale mellem Turner i de nordiske regioner og CreaCon styrker tilmed licensprogrammets fremstød på tværs af regionen. Sideløbende med den nye 7-dages sendeplan vil CreaCon lancere en serie reklamekampagner på Turners omfattende netværk af kanaler for dermed yderligere at støtte ejendommens licensprogram.

Carl Christian Hamre, CEO CreaCon Group, kommenterer: ”Vi er glade for at have indgået en så vigtig og strategisk afgørende aftale med Turner Broadcasting. Vi har altid respekteret og beundret Turners værdigrundlag, når det kommer til at styrke og udvikle børneprogrammer, og vi føler at City of Friends supplerer og forstærker deres eksisterende udvalg perfekt. Vi ser frem til sammen med Turner at bygge videre på City of Friends succes i de nordiske regioner.”

Bo Falk Østergaard, Director of Adsales, Enterprises and Research, Turner Broadcasting System Nordic and Baltic, siger: ”Det her er en fantastisk mulighed for Turner og vores børnekanaler, Cartoon Network og Boomerang, på det nordiske marked. Serien vil give kanalerne lokalt kvalitetsindhold, der appellerer til vores målgruppe. Vi ser denne aftale, som en god mulighed for at arbejde mere lokalt og investere mere i markedet. Det giver os samtidig mulighed for at implementere en 360 graders tilgang til brandet med vores licens, merchandise, reklamesalg, programflade og marketing teams.” Han fortsætter: ”Vi ser dette, som begyndelsen på et udvidet partnerskab, der potentielt kunne blive overført til andre nøgleområder i fremtiden.”

City of Friends blev først sendt i de nordiske lande i 2010 og er baseret på en norsk politibetjent fra den virkelige verdens eventyr – ifølge CreaCons grundlægger og CEO, Carl Christian Hamre. Hans eget daglige arbejde inspirerede Hamre til de godnathistorier, han fortalte sin unge søn, og inden der var gået fire år, havde han produceret den første sæson af ’City of Friends’.

Den handler om tre nye rekrutter i alarmberedskabet og deres samarbejde for at løse problemer i deres by. I dag bliver ’City of Friends’ vist i mere end 150 lande og på 22 sprog rundt om i verden. CreaCon Group er det førende, selvstændige børneproduktionsselskab i Norge, med forretningsområder der nu omfatter TV produktion og distribution, licensprogrammer, live events, DVD produktion og distribution, musik og digitale aktiviteter.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002