Kontakt os






 

DR løfter sløret for ’Livvagterne’
Torsdag 20. november 2008
Af Karsten Jensen
 
I forbindelse med DR’s offentliggørelse af vinterens programmer løfter de nu lidt mere af sløret for handlingen i deres kommende dramaserie ’Livvagterne’.
'Livvagterne' er optaget i en tilstræbt drama-dokumentarisk stil. Gennem i alt 20 afsnit følges vi de tre livvagter og deres kolleger når de sætter livet på spil i demokratiets tjeneste - hvad enten det drejer sig om beskyttelse af ministre mod yderligtgående politiske kræfter såvel som sindsforvirrede stalkere, overvågning af terrormistænke eller forsøg på at forhindre et attentat på en udenlandsk minister.

'Livvagterne' er en tv-serie om en række mennesker i samfundets tjeneste - og om deres anstrengelser for at værne om den danske, demokratiske grundtanke i en foranderlig og ustabil verden. Dermed bliver serien også en aktuel beretning om sameksistens på tværs af meninger, vilkår og tro.

'Livvagterne' er sidste del af forfatterparret Mai Brostrøm og Peter Thorsboes krimi-trilogi, der begyndte med Rejseholdet og Ørnen.

I rollerne ses bl.a. Cecilie Stenspil, Søren Vejby, André Babikian, Ellen Hillingsø, Thomas W Gabrielsson, Tommy Kenter, Rasmus Bjerg og Ditte Gråbøl.

DR oplyser desværre ikke noget om premierestart.


Handlingen:

En råkold tidlig januarmorgen mødes en flok yngre, håbefulde politiassistenter til årets optagelsesprøve på livvagts-uddannelsen. Gennem tre uger bliver de udsat for en række fysiske og psykiske prøvelser, som kun en lille del klarer.

Da den danske forsvarsminister Henrik Skelbæk oplever trusler på livet, får de tre nyuddannede livvagter Jasmina, Rasmus og Jonas deres ilddåb i en overvågningsopgave, der bringer dem fra asken til ilden.


Foto: Mike Kollöffel, DR


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002