Kontakt os






 

Linse Kessler som ny statsminister
Tirsdag 2. juni 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR, DR2, TV 2 og TV 2 News dækker allerede valgkampen op til det kommende folketingsvalg intensivt. Og nu går TV3 også med. Dog på en lidt anden måde end de statslige tv-kanaler. TV3 har valgt, at Linse Kessler - de sidste to uger op til valget - skal være hovedperson i et program med titlen 'Statsministeren fra Bryggen'.


Fra og med på tirsdag den 9. juni vil der dagligt komme et nyt program på TV3 Play, hvor Linse Kessler jagter drømmen om at blive statsminister. Linses virkelighed er nemlig, at hvis alle hendes følgere på de sociale medier stemte på hende, ville hun score over 300.000 personlige stemmer, skriver TV3 i dag i en pressemeddelelse.

Programmet er en videreudvikling af Like-TV-programmet med samme titel.

Linse vil i hvert program forsøge at finde ud af, hvad hun egentlig skal gøre, hvis hun skulle jagte drømmen om at blive politiker og statsminister. Og den information finder man iflg. TV3 bedst ved at konfrontere dagens politikere og spørge, hvad der skal til. Så på sædvanlig 'Linse-facon' indtager hun Christiansborg og giver seerne et lidt anderledes indblik i, hvad der skal til for at blive statsminister.

"TV3's digitale indholdsstrategi er at underholde brugerne maksimalt på alle digitale platforme. Dette format har vi udviklet til TV3 Play, ligesom vi under forårets Paradise Hotel havde det unikke talkshow 'All In' på TV3 Play og EB.dk. TV3 skal være til stede alle de steder, vores seere foretrækker. Og det at udvikle unikt indhold til hver platform er en opskrift, vi ser meget store muligheder i, og derfor kan jeg også love, at vi kommer til at se meget mere underholdende digitalt indhold på vores platforme fremadrettet," lyder det fra TV3's digitale chef, Anders Oliver Andersen.

De danske politikere på valg står heldigvis i kø for at hjælpe Linses nye web-program på vej - og TV3 Play kan allerede nu love, at seerne - sammen med Linse - vil kunne møde Inger Støjberg, Astrid Krag, Özlem Cekic, Kristian Thulesen Dahl, Mads Holger, Rosa Lund og Ida Auken. Og så arbejder Linse naturligvis på højtryk for at få den siddende statsminister i tale, ligesom hun også gerne vil tale med oppositionens kandidat, Lars Løkke Rasmussen, for at få gode råd – hvis de altså tør dele ud af dem.

Programmerne er 'webisodes' på 6-10 minutters varighed og sendes på TV3 Play, ligesom de kan ses på EB TV. Programmerne produceres af TV3 Play og produktionsselskabet Strong. Optagelserne er allerede i gang.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002