Kontakt os






 

TV 2 bygger bryllupsstudie i Tivoli
Onsdag 24. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
Startskuddet på TV 2s kongelige bryllupsuge går fredag 7. maj, når kronprins Frederik og Mary Donaldson overværer Rock ’n Royal-koncerten
Resten af ugen byder TV 2 på mange timers god underholdning, reportager, nyheder og naturligvis transmissioner fra de officielle begivenheder i kongehuset.

I anledning af bryllupsugen bygger TV 2 et studie i Tivoli, hvorfra Mikael Kamber hver aften fra lørdag 8. maj til torsdag 13. maj er vært. I magasinprogrammet ’Alle tiders bryllup’ samler han op på dagens bryllupsbegivenheder og andre nyheder, og får i ugens løb besøg af forskellige spændende gæster.

TV 2s Søren Søltoft præsenterer indslag om ’hele det danske riges forberedelser til det kongelige bryllup’. Han følger blandt andet nedtællingen hos musikkorps over det ganske land, de organisatoriske forberedelser i Københavns Kommune, gartneren på Fredensborg Slot, udenlandske journalisters ankomst og ikke mindst fremskaffelsen af det grønlandske guld til brudeparrets bryllupsringe.

Ole Kolster har mødt seks forskellige unge australske kvinder, der ved, hvordan det er at bo i Danmark og være gift med en dansk mand.

I udsendelsen ”Brev til Mary” lyder det: ”Kære Mary, når du gifter dig med en dansker, så skal du vide…”. De fortæller om mødet med den danske kultur fra sildemadder til vinterkulde. Om kærlighed på tværs af to kontinenter, og i programmet giver de deres erfaringer videre til Danmarks kommende dronning.

TV 2-programmer som ’Hvem vil være millionær?’ sender en specialudgave med brudepar, Go’morgen og Go’aften Danmark står i det royale bryllupstegn, Nyhederne sender hver dag ekstra kl. 12, og Vejret flytter ind i studiet i Tivoli.

Signe Svendsen og B.S. Christiansen har været en tur i vores kommende kronprinsesses hjemland, Tasmanien, og de to eventyrere har udforsket både den smukke natur, dyrelivet og mødt interessante mennesker ’downunder’.

TV 2 dækker også begivenhederne i den officielle kalender: festmiddagen og underholdningen for det officielle Danmark på Christiansborg tirsdag 11. maj, hvor TV 2 er blevet bedt om at arrangere to gange ½ times underholdning - en overraskelse for både parret, gæsterne og seerne, modtagelsen af parret på Københavns Rådhus onsdag samt modtagelsen i Folketinget og festforestillingen i Den Kongelige Teater torsdag.

Dagen efter brylluppet, lørdag 15. maj, sender TV 2 Go’morgen Danmark med gæster og nyheder, og endelig rundes den store bryllupsuge på TV 2 af lørdag aften med et sammendrag fra den store begivenhed.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002