Kontakt os






 

Easy Film har startet- Easy Film Media
Torsdag 24. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Firmaet skal samle Easy Films kompetencer indenfor storytelling, konceptudvikling og produktion, og udnytte dem til produktion af indhold, der ikke er almindelige tv-programmer. Carsten Lakner, tidligere kanalchef hos Discover, er ansat som direktør.
Easy Film Media skal således udvikle alt fra branded indhold/kanaler, web-tv, virale film, mobisodes og webisodes (programmer og serier til mobil og web) - til mere almindelige reklame- og promotionfilm.

Niels Bokkenheuser, direktør i Easy Film A/S, fortæller om det nye selskab: “Vi har længe holdt øje med markedet for web-tv, virale film – og video på nettet i det hele taget. Nu er markedet modent til at vi som indholdsskabere for alvor sætter skub i udviklingen og producerer specifikt til alle de nye distributionskanaler.”

“Vi har mere end 25 års erfaring i udvikling og produktion af gode historier og koncepter. Det er helt naturligt at vi nu gør brug af husets kernekompetencer til at udbygge forretningen til at omfatte alle de spændene nye platforme der springer op overalt.”

Carsten Lakner (foto), 34 år, er blevet ansat som direktør i det nye selskab med start den 1. april. Han kommer senest fra et job som kanalchef hos Discovery Networks Nordic, hvor han havde brand og kanal ansvar for Discoverys fem kanaler i Norden.

Han har også ti års international erfaring med sig fra London, hvor han har arbejdet for CNN/Turner Broadcasting, Disney og Viasat.

“Broadcasterne bliver i stigende grad udfordret som de ledende contentformidlere.

Samtidig bliver annoncører i stigende grad klar over at deres traditionelle medieindkøb ikke længere skaber awareness af betydning hos forbrugerne.

Derfor vil vi de næste år se brands og organisationer bevæge sig ind i contentformidling, og det skal Easy Film Media hjælpe dem med,” siger Lakner og fortsætter:

“Web-tv-kanaler, branded content, mobil-baserede dramaserier - ingen ved præcist hvad morgendagens stærkeste synlighedsmiddel bliver, men at det er baseret på storytelling og dybere relationer er helt sikkert.

Ved at trække på nogle af Danmarks dygtigeste tv-storytellere og en bred markedsførings- og brandingbaggrund kan jeg i Easy Film Media være med til at løse nogle af de spændende og komplekse opgaver, der forestår i kampen om forbrugernes tid og opmærksomhed.”

Easy Film Media har til huse sammen med Easy Film i Sølvgade, Købehnhavn, og leverer både koncept, produktion og de tekniske front-end løsninger for kunderne.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002