Kontakt os






 

Tv-serie på TV/Midt-Vest om lystfiskeri
Fredag 2. november 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
’Fangstgaranti’ er en ny tv-serie om lystfiskeri. Titlen forpligter - det handler ganske enkelt om at hive en masse forskellige fisk i land. Sendes første gang på mandag den 5. november kl. 22.30 på TV/Midt-Vest.

I hvert afsnit tager programmets vært, Morten Stamm Mikkelsen, på fisketur med en lystfisker, der er ekspert i at fange dagens fisk. Det kan være alt fra havørreder og laks, over gedder, stør og karper til kulmuler og store torsk.

Det er ikke en programserie til eksperter. Det er til hyggefiskeren, sportsfiskeren og alle de seere, der er til god stemning og masser af action.

"Jeg er en vaskeægte fiskeamatør. Men heldigvis er vores gæstefiskere ikke for fine til tage en klovn med på tur. De er hamrende gode til at gøre fiskeri simpelt, og så lykkes det bare at fange helt vildt mange forskellige fisk," siger Morten Stamm Mikkelsen iflg. en pressemeddelelse fra den regionale TV 2-station i Holstebro.

Det var lystfiskeren Frank Sjøgreen fra Ikast, der fik idéen til serien. Han blev hurtigt koblet på som en slags husekspert, og han er med på tur i de fleste af seriens programmer. Frank Sjøgreen har siden 1987 ført detaljeret protokol over samtlige fisketure og fangster. Han er en rigtig fiskenørd. I bund og grund elsker han bare at fiske, og det lyser ud af ham i alle de programmer, han medvirker i.

I programmet gøres plads til fiskernes egne videoer med store fangster. For eksempel fra dengang skipper Per Nielsen fangede en grønlandshaj på 880 kg.

I det faste indslag ’Den er go’ – med Lars-Bo’ strøer Lars-Bo Kristiansen om sig med tips, tricks og småplatte fiskevittigheder.

"Det er dejligt at kunne give seerne noget godt og stemningsfyldt fiskefjernsyn. Vi har så meget sjovt fiskevand og så mange lystfiskere i landsdelen, at det er helt oplagt. Og så er der noget til alle. Både den rutinerede fisker og familien, der stadig har sin første fisketur til gode," siger programmets vært Morten Stamm Mikkelsen.

Fangstgaranti er tilrettelagt af journalisten Morten Stamm Mikkelsen og fotograferet af Henrik Skyt Drivsholm.

'Fangstgaranti' sendes første gang mandag den 5. november kl. 22.30 på TV/Midt-Vests egen kanal. Herefter hver lørdag kl. 19.45 og mandag kl. 22.30.


Foto: På havørredfiskeri en forårsdag ved Limfjorden.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002