Kontakt os






 

Seerne skal alligevel bestemme i X Factor
Onsdag 17. marts 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Først blev reglerne lavet om, så det var dommerne, der havde den afgørende stemme i fredagens semifinale. Nu ændrer DR standpunkt igen; det bliver alligevel seerne, der skal stemme.
DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, har i tæt samråd med redaktionen bag X Factor besluttet at lægge den fulde afgørelse om, hvem der skal gå videre til X Factor finalen i Parken, ud til de mange danske TV-seere. Det skriver DR nu i en pressemeddelele onsdag eftermiddag.

Oprindeligt var det planen, at enten Pernille Rosendahl, Carsten Soulshock eller Remee skulle ødelægge drømmen for en af de fire tilbageværende semifinale-deltagerne.

Efter grundige overvejelser mellem DRs underholdningsredaktør og redaktionen bag programmet bliver det nu danskerne, der skal stemme deres favoritter hele vejen til finalen:

Jan Lagermand Lundme udtaler: "Mit job som underholdningsredaktør er primært at sikre, at det program vi tilbyder seerne hænger sammen med min titel. Nemlig at levere underholdning til hele Danmark. De seneste dages ophedede debat har lagt et stort pres på både dommere og deltagere. Vi har derfor besluttet at give seerne den fulde indflydelse på resultatet af X Factor semifinalen på fredag."

Han fortsætter: "X Factors semifinale skal være en fest for alle. Både for de millioner af seere, der kigger med, men også for hovedpersonerne i programmet".

Jan Lagermand Lundme afviser samtidigt enhver påstand om, at SMS-afstemningerne i X Factor ikke er reelle.

"Jeg vil gerne forsikre folk om, at jeg står klippefast ved gyldigheden af vores SMS-afstemning. Der er absolut intet at komme efter. Alle afgivne SMS-stemmer tælles med. Derfor er jeg fuldstændig tryg ved at overlade afgørelsen om, hvem der skal stå i finalen, til danskerne. Det er nu dem, der skal vælge deres tre favoritter."




Mobil Bredbånd Testvinder. Danmarks bedste billige bredbånd. Topkarakter i test. Se mere! Klik her




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002