Kontakt os






 

TV 2 laver ny sæson af 'Toppen af poppen'
Fredag 15. maj 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Årets 'Toppen af poppen'-hold rejste søndag fra København til Skagen, hvor de i løbet af denne uge skal udfordre sig selv gennem musikken, når de fortolker hinandens sange. Programmerne kommer på skærmen til efteråret.


De syv kendte danske sangere i den nye sæson af TV 2's sang-program er: Oh Land, Sebastian, Shaka Loveless, Lars Lilholt, Stine Bramsen, Isam B. og Mattias Kolstrup (fra Dúné).

De mange musikalske oplevelser og personlige fortællinger vil blive optaget i smukke omgivelser i Skagen, oplyser TV 2. Det populære program har kørt i fem sæsoner, og TV 2's underholdningschef Gitte Madsen er begejstret for holdet i den kommende sæson:

"Årets deltagere udgør et af de absolut stærkeste hold, vi hidtil har haft afsted. De udmærker sig ved at spænde virkelig bredt musikalsk, og vi er så stolte over, at de bytter musik og fortæller deres livshistorie på TV 2 til efteråret. 'Toppen af poppen' er fuld af vitaminer, som vi kan tage med ind i stuen efter sommerferien - i år fyldt med nogle af de største danske hits gennem de sidste 30 år krydret med duften af hav og høj himmel over Skagen."

De syv deltagere ser også frem til at kaste sig ud i fortolkningen af hinandens numre.

"Jeg sagde ja, fordi det lød som en spændende opgave - en unik mulighed for at udvide min musikalske horisont og at lære nogle nye sangskrivere at kende," fortæller Lars Lilholt, der bor i Jylland, og derfor ikke fløj med resten af holdet til Skagen.

En af de kunstneres sange, Lars Lilholt kommer til at lære bedre at kende i løbet af programmet, bliver Mattias Kolstrups, der er forsanger i bandet Dúné, og han glæder sig til at høre folk tage fat på bandets sange.

"Jeg håber først og fremmest at få store musikalske oplevelser. At høre de andre fortolke Dúné-sange bliver jo for sindsygt og at skulle spille mine fortolkninger af de andre sange… 'Amen!! Der er lagt så meget hjerte og sjæl i det her, så det kan kun blive godt. Jeg sigter også efter at få presset nogle røverhistorier fra gamle dage ud af de modne herrer," siger han.

Der bliver rigeligt med numre at vælge imellem blandt den 65-årige musiker, Sebastians, numre, der står bag hits som 'Romeo' og et hav af danske musical-sange.

"Jeg sagde især ja til at være med i 'Toppen af poppen', fordi det er et musikprogram og ikke en konkurrence. Det bliver spændende at gå på opdagelse i andres måder at lave musik på, og jeg glæder mig til en uge i selskab med skønne kolleger, som jeg kan lære bedre at kende. Jeg er sikker på at det bliver sjovt," siger Sebastian til TV 2.

'Toppen af Poppen' - sæson seks - får premiere til efteråret på TV 2.


Foto: Shaka Loveless, Mattias Kolstrup fra Dúné, Stine Bramsen, Oh Land og Sebastian er klar til afgang fra Kastrup Lufthavn til Skagen, hvor de skal medvirke i den nye sæson af 'Toppen af poppen' på TV 2. (Fotograf: Per Arnesen / TV 2)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002