Kontakt os






 

USA: Journalist fra Fox News taler ud
Torsdag 12. april 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tv-stationen Fox News er racistisk og sender dobbeltmoralsk propaganda. Sådan lyder anklagen fra en anonym ansat, der på en blog er sprunget ud som ’muldvarp’ på den stærkt konservative tv-kanal. Og han underbygger sine påstande om racisme og dobbeltmoral med eksempler.

Fox News befinder sig på den yderste højrefløj i USA, og siges at lave tv ud fra opskriften ’Her er, hvad I skal være bange for, og her er dem, der er skyld i jeres frygt og angst.”

Kanalen er den mest sete nyhedskanal i USA og anses for at have meget stor indflydelse. Af sine kritikere tilskrives Fox News en stor del af æren for den voksende fordummelse af den amerikanske befolkning.

Nu har Fox News fået en muldvarp. Det er en journalist på stationen, der blogger om sin arbejdsplads på Gawker.com. Han har angiveligt været ansat i længere tid og er altså fortsat ansat på Fox News.

Når ’muldvarpen’ skal opsummere Fox News, så sker det med betegnelsen ’non sequitur’ - altså, at man argumenterer og drager konklusioner som ikke følger præmisserne. Fox News er præget af en forsætlig foragt for fakta, og man benytter sig af – direkte og skadefro – at lægge lokkemad ud.

Han peger på de gentagne angreb på præsident Obama. Man siger ikke direkte på Fox News, at man ikke kan lide Obama fordi han er sort – men igen og igen nævnes det, at præsidenten er sort.

Muldvarpen beskriver sågar de dårlige lav-praktiske arbejdsforhold, medarbejderne har på Fox News. Computerne er mindst 6-7 år gamle og virker dårligt, der er knas og flimmer på de tv-skærme, som medarbejderne har, halvdelen af printerne fungerer ikke og det er nærmest umuligt at finde en telefax, der virker.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002