Kontakt os






 

Værter skifter stole på DR1
Onsdag 18. juni 2008
Af Karsten Jensen
 
Flere af DR's værter vil være at finde i nye stole, når de er tilbage fra sommerferien. Og samtidig får DR1 premiere på et nyt magasin om torsdagen efter den sene TV-Avis.
Jens Olaf Jersild skifter kanal fra DR2 til DR1, når han den 28. august kan byde velkommen til det nye interviewprogram ’Jersild Live’. Her vil han tage et fast greb om ugens vigtigste historie med historiens hovedperson eller flere af nøglepersonerne i en given sag, der optager nationen.

”Vi vil tage udgangspunkt i alt det bedste ved det klassiske, direkte tv-interview, men forsøger samtidig i meget høj grad at nytænke formatet,” siger Jens Olaf Jersild, der senest har lavet 'Jersild & Spin' på DR2.

’Jersild Live’ afløser programmet ’Ærlig talt’, men Kåre Quist, der hidtil har ”grillet” højaktuelle personer i torsdagssendefladen, forsvinder ikke væk fra skærmen af den grund.

Han skal fremover være ”forbrugenes vagthund nummer 1” - nemlig vært i ’Kontant’ på DR1 tirsdag klokken 21.25.

”’Kontant’ er helt klassisk journalistisk format, der med stor succes har gjort en reel forskel for danskerne. Forbrugerstoffet er fantastisk at arbejde med, fordi problemstillingerne i den grad vækker genklang hos os alle sammen, og jeg glæder mig selvfølgelig meget til at komme i gang,”, siger Kåre Quist, der også tidligere har arbejdet i den mere kontante ende af journalistikken; nemlig som redaktionschef på Ekstra Bladet, på TV 2-programmet ’Operation X’ og TV3’s afslørende program ’Velkommen på forsiden’.

Den hidtidige vært på ’Kontant’, Klaus Bundgård Poulsen, slutter sig fremover til værtsgruppen på TV-Avisen. Han har tidligere været reporter på TV-Avisen gennem tre år, ligesom han var vikar som vært tidligere på året.

”Der er en fantastisk dynamik på TV-Avisen og for mig er det en ære at få mulighed for at være ”ansigt” på landets vigtigste nyhedsudsendelser. Jeg fik prøvet værtsrollen på TV-A i januar og februar som vikar. Nu kom chancen for at blive det fast, og jeg glæder mig helt vildt,” siger han.

Foto: DR.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002