Kontakt os






 

DRs Store Juleshow – 'Driving Home For Christmas'
Fredag 21. november 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Med Lise Rønne og Jakob Riising som værter byder DR Underholdnings- Orkestret til julefest for hele familien – i DR Koncerthuset og på DR1.


Tre koncerter i DR Koncerthuset den 12. og 13. december giver publikum - og efterfølgende seerne på DR1 - mulighed for at opleve en julegavebunke af de helt store, når værtsparret Lise Rønne og Jakob Riising tager alle familierne med på turen hjem til jul. Det skriver DR i dag i en pressemeddelelse. Billetterne til alle tre koncerter er udsolgt.

Chris Reas klassiker 'Driving Home For Christmas' har inspireret til DRs Store Juleshow i år. Temaer som familie, traditioner og fællesskab giver værterne noget at tænke over, mens DR UnderholdningsOrkestret sørger for den gode tone - sammen med årets solister fra Danmark, Norge, Island og Sverige.


Solisterne

Fra Sverige kommer i år Zara Larsson, som også var at finde på listen over solister ved sidste års show. I år er hun i selskab med danske Christopher. En anden ung sanger, Caroline Franceska, vil synge duet med Burhan G.

En anden særlig duet får publikum, når mor og søn - Anne og Xander Linnet - synger et julenummer.

Fra Norge kommer Donkeyboy med deres nyeste single, 'Hero', mens Island er repræsenteret ved den ene halvdel af My Bubba - den anden halvdel er svensk.

Resten af listen over optrædende er hentet herhjemme: Nik og Jay, Barbara Moleko, Stine Bramsen, Hymns from Nineveh, Jimmy Jørgensen, Annette Heick og Caroline Castell. Sidstnævnte tre synger et medley over kendte julekalendersange.

Alle kunstnerne bliver akompagneret af DR UnderholdningsOrkestret, mens en del af numrene får en helt særlig opbakning af The Ken Burton Singers - et 14 mand swingende gospelkor fra London.

DRs Store Juleshow - 'Driving Home For Christmas' sendes på DR1 lørdag den 20. december kl. 20.


Foto: De to værter: Lise Rønne og Jacob Riising. (Fotograf: Lars E Andreasen)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002