Kontakt os






 

Sæsonpremierer på HBO Nordic
Torsdag 20. oktober 2016
Af Karsten Jensen
 
I den kommende tid vil der være flere sæsonpremierer på streamingtjenesten HBO Nordic.


’Halfworlds’
Sæson 1 bliver tilgængelig den 1. november

I Jakartas travle gader og baggyder har der i generationer eksisteret en parallel verden med blodtørstige skabninger fra den indonesiske mytologi, som har levet blandt almindelige mennesker. Disse 'demitter' fremstår selv som mennesker, og deres sande identitet er omhyggeligt blevet skjult i årtier af en magtfuld familie af dødelige.

Sæson 2 får premiere den 15. december på HBO Nordic


’Aranyélet’
Premiere på 2. sæson den 5. november

I første sæson af ’Aranyélet’ levede Miklósi-familien et liv i ren luksus, selvom deres velstand byggede på faderens risikable svindelnumre. Da faderen besluttede sig for at blive lovlydig, blev alt vendt på hovedet, og i sæson to er Miklósi-familien slået tilbage til start. De er hjemsøgt af fortiden og kan ikke længere udskyde konsekvenserne af deres tidligere valg. Vil de også være i stand til holde sammen i en virkelig hård tid?

Serien er en originalproduktion fra HBO Central Europe (Ungarn) og er baseret på det finske drama ’Easy Living’.


’Pakt’
Premiere på 2. sæson den 20. november

Hovedpersonen i dette politiske drama, den undersøgende journalist Piotr Grodecki, opdager en sammensværgelse i de højeste lag i den politiske verden. I hans forsøg på at finde sandheden lærer han, at intet er, som det ser ud til, og at ingen kan føle sig sikker i denne verden. Snart befinder Piotr sig i en situation, hvor han skal vælge mellem at søge sandheden, eller beskytte den kvinde, han elsker.

Serien er en originalproduktion fra HBO Central Europe (Polen) og baseret på det norske drama ’Mammon.’


’The Affair’
Premiere på 3. sæson den 21. november

Den 3. sæson af Golden Globe-vinderen ’The Affair’ begynder tre år efter, at Noah (Dominic West) erklærede sig skyldig i sagen om mordet på Scott Lockhart. Noah forsøger at starte forfra, men fortidens fejltagelser spøger stadig og gør ham til en skygge af sig selv. Alison (Ruth Wilson) gør sit bedste for at opfostre datteren Joanie sammen med Cole (Joshua Jackson) og hans kæreste Luisa, men Alisons fortid stikker stadig sit grimme ansigt frem. For Helen (Maura Tierney) fylder skyldfølelsen mere og mere og truer med at ødelægge alt.


Foto: HBO's merchandisebutik i New York, USA. (Fotograf: Karsten Jensen)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002