Kontakt os






 

Dansk Discovery-chef nu også chef i Finland
Onsdag 9. marts 2016
Af Redaktionen
 
Discovery Networks Danmarks adm. direktør Christian Kemp får med øjeblikkelig virkning også ansvaret for Discovery Networks Finland.
I sin nye rolle skal Christian Kemp fokusere på at styrke Discoverys tv-forretning i Finland ved at skabe yderligere værdi for kommercielle partnere og forbrugere, oplyser Discovery i dag i en pressemeddelelse.

Christian Kemp overtager ansvaret fra Juha Järvelä, som har været konstitueret på posten i en periode. Juha Järvelä vender tilbage til sin hidtidige position som økonomichef.

Christian Kemp fortsætter som adm. direktør i Discovery Networks Danmark og vil referere til Dominic Coles, Chief Operating Officer, Discovery Networks Northern Europe. I forbindelse med udnævnelsen udtaler Dominic Coles:

"Vi har øget vores investeringer i Finland gennem lanceringen af nye kanaler, styrkelsen af eksisterende kanaler samt investeringer i indhold. Christian har en meget stærk kommerciel baggrund og hans forretningsekspertise bliver uvurderlig i vores arbejde med at skabe ekstra værdi i vores tv-forretning i Finland. Juha har gjort et fremragende stykke arbejde med at lede vores finske forretning på et midlertidigt basis, og jeg ved, at han også bliver en nøglespiller på Christians ledelseshold fremadrettet".

Om udnævnelsen siger Christian Kemp selv:

"Jeg er meget begejstret for at slutte mig til det finske hold. Seningen hos Discovery Networks Finlands er i en rigtig god udvikling med en vækst på 27 pct. sidste år, og 2016 er startet endnu bedre. Det finske mediemarked er i øjeblikket på vej gennem faser, som det danske allerede har passeret. Derfor tror jeg, at min danske ekspertise vil være en stor styrke i Finland."

Christian Kemp har arbejdet med kommercielt tv i mere end 20 år og startede hos SBS i Danmark i 2005. Fra 2006 til 2013 var Christian Kemp kommerciel direktør og spillede en nøglerolle i opbygningen af den danske forretning inkl. lancering af nye kanaler, markant vækst i annoncesalget samt udvikling af distributionsmarkedet. Da Discovery i 2013 opkøbte SBS i Norden blev Christian Kemp udnævnt til adm. direktør for Discovery Networks Danmark. Tidligere har Christian Kemp arbejdet for MTG i ni år.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002