Kontakt os






 

Flere navne på plads for MTV Danmark
Onsdag 11. maj 2005
Af Karsten Jensen
 
Som led i etableringen af MTV i Danmark, har MTV Networks rekrutteret en række unge talenter fra den danske underholdningsbranche. I forbindelse med lanceringen d. 15. maj løfter MTV nu sløret for det danske team, der skal gøre MTV i Danmark til en succes.
MTVs nordiske programchef Jakob Mejlhede siger: “MTV viser sin dedikation til det danske publikum ved at investere i nogle af de bedste, lokale talenter, som skal sætte kanalen sammen i danskernes favør”. Ud over nedenstående syv personer, er MTV ved at ansætte den nye leder af det danske kontor, og MTV regner med, at kontoret vil fortsætte med at vokse hen over sommeren.

MTVs danske kontor ligger i hjertet af Københavns latinerkvarter, lige over den berømte restaurant Krasnapolsky. Det nye danske team vil være at finde på loftet af Vestergade 10A, 4. sal, 1456 København K, og består af de følgende syv mennesker:

Amelia Hoy, vært (foto)
Den danske MTV vært Amelia Hoy fortsætter sit arbejde for MTV, og vil fremover også være vært for de danske MTV News. Amelias interesse for musik går tilbage til 3-års-alderen, hvor hun første gang optrådte “on-stage” i et teaterstykke i børnehaven med musik skrevet af børnene. Hendes interesse for musik fortsatte i gymnasiet, hvor Amelia valgte faget musik og spillede violin og lidt bas. Senere lærte Amelia tv-verdenen at kende gennem et praktikophold hos DR, siden en birolle i en børnefilm og endelig hos Highland Entertainment, hvor hun arbejdede med produktionen af et show for Fox Family Children’s Channel.
Amelia kom til MTV i 2003, og har arbejdet fra MTV Networks’ Stockholms-kontor de senere år, men flytter til det danske kontor senere i år.

Christian Skov, musikchef
Som tidligere omtalt på tvnyt.com er Christian Skov musikchefen på MTV Danmark. Christian har arbejdet med musik og radio de sidste 14 år, senest som Music Director for Sky Radio, Danmarks største kommercielle radiostation. Tidligere arbejdede Christian som Music Coordinator og Promotion Manager for Clear Channel Internationals radiostationer i Danmark (Radio 2 / Uptown Radio) og som Field Promoter for Sony Music Denmark. Christian siger: “Jeg glæder mig til at vise MTV Danmarks seere flere musikvideoer med netop de kunstnere, der er populære i Danmark”.

Claus Christiansen, Producer
Claus har været løst tilknyttet MTV de sidste 10 måneder og er nu blevet en fast del af staben i Danmark. Claus har en journalistisk baggrund og har arbejdet en del med radionyheder. Han har også arbejdet som freelancer for forskellige danske aviser og magasiner.

Jonas Krüger, on air producer
Jonas har arbejdet som Art Director hos Easy Film de sidste tre år. Tidligere har han arbejdet med live produktioner hos TV Stop.

Kenneth Kristensen, programchef
Kenneth har været i tv-branchen i mere end 10 år og startede sin karriere hos Viasat/TV3 Danmark i 1994. I 2001 fortsatte han sin karriere som Station Manager for Kanal 5, hvor han var ansvarlig for programplanlægning. Han siger: “Jeg ser jobbet hos MTV som mit drømmejob. Jeg ser meget frem til at tage del i opbygningen af et meget stærkt dansk MTV – danskerne fortjener det!”

Nina Nichum, programassistent
Nina, MTV’s nye programassistent, har arbejdet med programplanlægning i flere år. Siden april 2003 har Nina arbejdet som programassistent for TV Danmark med ansvar for både Kanal 5 og TV Danmark. I september 2001 blev Nina ansat hos TV Danmark som tv planner, hvor hun blev oplært i programplanlægning.

Rasmus Dige, salgschef
Rasmus har arbejdet mange år med salg og marketing, såvel på strategisk som operationelt plan. Blandt andet har han arbejdet for tv-kanalerne Hallmark Channel og Canal+ samt brands som Nokia og Campari.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002