Kontakt os






 

Se og Hør udelukkes fra Zulu Awards
Onsdag 15. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ugebladet Se og Hør har fået tilbagekaldt en invitation til at deltage i TV 2 Zulu Awards, skriver B.T i dag. Stationen har i sin ansættelseskontrakt med Casper Christensen (billedet) forpligtet sig til at acceptere, at Casper Christensen nægter at udføre arbejde, som på nogen som helst måde involverer Se og Hør. Henrik Qvortrup, chefredaktør for Se og Hør, er forundret over, at "TV 2-systemet lader sig trække rundt ved næsen af en enkelt medarbejder og superkrukke".
Tv-komiker Casper Christensen's had til Se og Hør er tre år gammelt og næres fortsat af den omstændighed, at bladet i sin tid afslørede hans forhold til skuespilleren Iben Hjejle.

I TV 2s univers er Casper Christensen en så stærk mand, at hans personlige vendetta mod Se og Hør får lov til at diktere stationens pressepolitik, skriver B.T. videre.

Da Casper Christensen er vært på TV 2 Zulu Awards den 1. november, er der derfor ingen adgang til Se og Hør, og en invitation til det kontroversielle ugeblad er blevet kaldt tilbage.

TV 2 Zulu chef Keld Reinicke ærgrer sig over Casper Christensens boykot, for han vil meget gerne have sin station eksponeret i Danmarks førende tv-ugeblad. Omvendt accepterer han sin stjernes krav - udfra en koldsindig kalkule af, hvad han mener tjener TV 2 Zulu bedst.

Casper Christensen har ellers selv gjort sig bemærket som en temmelig hårdtslående komiker, og har bl.a. kaldt Hannel Boel for "en hest", men afviser overfor B.T. at han er ømskindet: "Jeg har svært ved at se, hvad de ting har med hinanden at gøre. Her handler det om et blad, som bruger nogle metoder, hvor de udleverer folks privatliv. Ting, som folk godt vil have for sig selv. Og det er jo en helt anden historie", mener Casper Christensen.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002