Kontakt os






 

Tre 'powerpiger' skal styre 'Dansk Melodi Grand Prix 2013'
Torsdag 1. november 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De må vænne sig til at blive kaldt powerpigerne i de næste tre måneders tid.Sofie Lassen-Kahlke, Louise Wolff og Lise Rønne blev på et pressemøde i dag afsløret som værter ved Dansk Melodi Grand Prix 2013 i Jyske Bank Boxen, Herning.

Ved samme pressemøde fik Herning Kommune også overrakt et hædersdiplom, fordi byen er valgt som Årets Grand Prix By 2013 og dermed huser både Dansk Melodi Grand Prix 26. januar og børnenes MGP 2. februar.

Sofie Lassen-Kahlke, Louise Wolff og Lise Rønne skal sammen lede seere, publikum og kunstnere gennem aftenen, der kulminerer, når vindersangen udråbes. En vindersang, der til maj indtager scenen på den anden side af Øresund ved det Europæiske Melodi Grand Prix i svenske Malmø.

Grand Prix- og underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme har svært ved at skjule sin begejstring over, at det er lykkedes at samle de tre smukke og dygtige kvinder:

"Ideen med tre kvindelige værter opstod, fordi vi tror på, at der i Dansk Melodi Grand Prix er brug for girlpower. Vi har i de seneste år haft traditionelle værtspar, som absolut har gjort det godt. Men 2013 er året, hvor vi giver kvinderne magten," siger Jan Lagermand Lundme.


Bedste Grand Prix i nyere tid

Underholdningschefen er sikker på, at den atypiske værtskonstellation kan bringe årets Melodi Grand Prix til nye højder:

"Med netop disse tre seje piger, er jeg sikker på, at vi får den bedste Grand Prix fest i nyere tid. De er superprofessionelle og rigtig godt selskab. Jeg kender ikke nogen, der ikke gerne vil være i selskab med Lise Rønne, Louise Wolff og Sofie Lassen-Kahlke en hel aften," siger Jan Lagemand Lundme.

De tre piger glæder sig også til at skulle arbejde intenst sammen i den kommende tid:

"Så vidt vi ved, har der ikke tidligere været tre værter ved et dansk Melodi Grand Prix, så det bliver en spændende opgave at 'komme ud over rampen' sammen og give danskerne et uforglemmeligt show," siger de tre værter samstemmende.

Den 16. januar vil alle komponister, tekstforfattere og solister ved årets Melodi Grand Prix blive offentliggjort ved et pressemøde. Børnenes MGP, der også afholdes i Jyske Bank Boxen, har værter klar til offentliggørelse senere i november.


Foto: Værter på Dansk Melodi Grand Prix 2013: Sofie Lassen-Kahlke, Louise Wolff og Lise Rønne. (Fotograf: Tony Brøchner)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002