Kontakt os






 

Nye serier og sæsoner på HBO
Fredag 4. april 2014
Af Karsten Jensen
 
'The Leftovers', 'The Honourable Woman' og 'True Blood' sæson 7 er på listen over nye premierer hos HBO Nordic.


Mandag den 7. april er der dansk premiere på 'Game of Thrones' sæson 4, 'Silicon Valley' og 'Veep' sæson 3.

Fra Damon Lindelof (Emmy-vinder for 'Lost') og den anerkendte forfatter Tom Perrotta (Oscarnomineret for Little Children) kommer spændingsserien 'The Leftovers', som har premiere på HBO Nordic mandag den 16. juni – samme dag som sæsonfinalen på 'Game of Thrones'.

Serien er baseret på Berrottas bestseller af samme navn og omhandler en stor gruppes menneskers mystiske forsvinden fra jordens overflade. Efter tre år mangler man stadig spor af de forsvundne. Hvad er der sket? Og hvad er der sket med de efterladte? Det er blot nogle af de spørgsmål, der trænger sig på, da der efter tre års fortvivlelse pludselig begynder at ske flere mystiske ting. På rollelisten finder man bl.a.: Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Charlie Carver, Max Carver, Carrie Coon, Ann Dowd, Michael Gaston, Emily Meade, Annie Q, Margaret Qualley og Amanda Warren.

Mandag den 23. juni tages der på HBO Nordic hul på de sidste 10 episoder i den 7. og sidste sæson af 'True Blood'. Med et mix af romantik, spænding, gys og humor tager serien udgangspunkt i en verden, hvor vampyrer mennesker lever side om side. Det sker takket være opfindelsen af syntetisk blod, der (for det meste) afholder vampyrerne fra friskt menneskeblod. I centrum af historien finder man stadig servitricen Sookie Stackhouse (Anna Paquin) og vampyren Eriuc Northman (Alexander Skarsgård). Alan Ball er skaber af serien, som dog også er baseret på Charlaine Harris populære bøger om Sookie Stackhouse.

Den nye dramaserie 'The Honourable Woman' med Maggie Gyllenhaal i den altoverskyggende hovedrolle får premiere senere på året hos HBO Nordici. Serien markerer Gyllenhaals første rolle i en tv-produktion. 'The Honourable Woman' er distribueret af BBC Worldwide og fortæller historien om en kvindes forsøg på at rette op på fortidens fejltagelser.

Som en ung pige var Nessa Stein (Gyllenhaal) øjenvidne til den palæstinensiske Befrielsesorganisations henrettelse af sin far. Nu, som en kvinde i 30’erne, er Nessa en af frontfigurerne i Mellemøstens fredsforhandlinger. Hendes liv tager en drejning, da hun tilbydes en lukrativ kontrakt af en palæstinensisk forretningsmand, der pludselig findes død. Snart finder hun sig midt i et farligt spil og overvåget af den britiske regering og den hemmelige efterretningstjeneste.


Kommende premiere på HBO Nordic
7. april: 'Game of Thrones' sæson 4
7. april: 'Silicon Valley'
7. april: 'Veep' sæson 3
23. april: 'Fargo' (tv-serie)
7. maj: 'Gomorrah' (tv-serie)
16. juni: 'The Leftovers'
23. juni: 'True Blood' sæson 7
Premieredato for 'The Honourable Woman' annonceres senere.


Arkivfoto fra True Bloods første sæson.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002