Kontakt os






 

TV Midtvest i ny indpakning
Fredag 7. juni 2013
Af Karsten Jensen
 
Musikken, grafikken og studiet er nyt, når TV Midtvest går i luften onsdag 12. juni.


Studiet har robotkameraer, der kører på skinner, og udsendelserne vil i fremtiden blive sendt i HD-kvalitet. De regionale nyheder bliver som seerne kender dem, og den gennemgående lilla farve - der har farven fra den vestjyske, lilla lyng - bliver der ikke rørt ved.

”Efter vi har fået vores egen kanal, er det blevet vigtigt for os at få et nyt nyhedsstudie, fordi det gamle studie så kan bruges til de mange studieoptagelser, som for eksempel 'Krydsfelt', 'Overtrådt' og 'Dejlige Dyr'. Nu kan vi lade de forskellige kulisser blive stående, og det letter arbejdet betydeligt,” siger direktør Ivar Brændgaard, TV Midtvest.

Det nye studie til afvikling af de daglige udsendelser kl. 17.15, 18.05, 19.30 og 22.22 er en del af en større tilbygning til det eksisterende TV Midtvest. Når det nye studie og redaktionsområde tages i brug, bliver der mere plads til både de daglige nyheder og 24-timerskanalen.


Ny kendingsmusik og ud med skråstreg og bindestreg

Med premieren på det nye studie følger også en ny komponeret kendingsmusik, og flyvende trekanter i forskellige farver, er et kendetegn for den grafiske indpakning. Seere vil også kunne se de fire små bogstaver 'tvmv' i skærmens øverste højre hjørne som et signal om, hvilken kanal man har valgt.

De forskellige TV 2-regioner skriver deres navne på vidt forskellige måder. Med og uden mellemrum. Med og uden skråstreger, med og uden bindestreger, med og uden 2-tallet og en region sågar med en lodret streg. Den regionale TV 2-station i Holstebro har hidtil skullet skrives "TV/Midt-Vest". Nu er både skråstregen og bindstregen væk og dermed er det nye navn "TV Midtvest".

Efter næsten 24 år med et sort og hvidt logo tegnet over det oprindelige TV 2-logo, har TV Midtvest nu fået sit helt eget logo udformet af de fire bogstaver 'tvmv', hvor 't' og 'v' hænger sammen i en lys lilla nuance og 'mv' i en mørkere lilla. Det er v’ets trekant, der giver form til de flyvende trekanter, der fremover vil være kendetegnet for udsendelserne fra TV Midtvest.

”Vi tror, at vi med det nye logo og studiedesign har ramt en anderledes og frisk linje, der samtidig understreger den kvalitet i både nyheds-, sports- og magasinprogrammer, som vi gerne vil signalere,” siger redaktionschef Niels Olsen, der sammen med en gruppe medarbejdere har udviklet det nye studiedesign.


Foto: I det nye studie på TV Midtvest er studieværten Vibeke Nibber bag et stort trekantet bord og store skærme med til at sætte billeder på historien, og et kig til redaktionen giver et andet liv i baggrunden.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002