Kontakt os






 

’Det Nye Talkshow’ - med Anders Lund Madsen
Torsdag 10. september 2009
Af Karsten Jensen
 
DR1 præsenterer et nyt fredagstalkshow med Anders Lund Madsen i værtsstolen. Her stilles der skarpt på ugens gang, i godt selskab med såvel aktuelle som aldeles uaktuelle gæster.
Fra den 18. september har man som fjernseer en ualmindeligt overbevisende grund til at blive hængende på DR1 i den sene ende af aftenfladen: Et spritnyt talkshow med Anders Lund Madsen, ganske uden omsvøb betitlet - ja, ’Det Nye Talkshow’.

Anders Lund Madsen inviterer således hver fredag seerne indenfor på Hof Teatret ved Christiansborg, for sammen med aktuelle gæster at evaluere ugens gang, iblandet originale indfald og vittige udfald.

Fra klokken 21.55 til 22.25 får Anders besøg af aktuelle såvel som uaktuelle gæster, mere eller mindre kendte musikalske indslag og reportager fra de vigtigste brændpunkter i ugens mediedækning, det hele akkompagneret af et dejligt veloplagt publikum. Det nye talkshow går efter at være stedet, hvor tv-seerne er nødt til at være med, for at være sikre på at være med.

Hvis tvnyt.com’s læsere nu bliver helt stakåndet ved tanken om brændpunkter og vigtigheden af at være med, er der ifølge Anders Lund Madsen selv ingen grund til panik:

”De skal bare tage det helt roligt. I virkeligheden handler det her kun om følelser. Efterhånden sker der så meget halløj og ballade overalt i verden, og børnene skriger, og krisen kradser, og alle kvinder er overvægtige, og man har brug for et lillebitte fristed midt i den frådende strøm af begivenheder. ’Det Nye Talkshow’ vil være det fristed. Vi vil være den ø med de to palmer og den hængekøje spændt ud imellem, hvori De kan ligge og få styr på alting, ro i sindet og et smil på læben. Ikke mere. Ikke mindre. Og jeg tror, hængekøjen er lilla.”

DR1’s underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, ser frem til at præsentere seerne for Det Nye Talkshow:

”Talkshowformatet er en velkendt og værdsat måde at lave underholdende fjernsyn på, men lige her er det en altafgørende forskel, at såvel formatet som dets indhold bliver destilleret igennem Anders’ mildt sagt utraditionelle og underfundigt krøllede begavelse. Personligt glæder jeg mig uhæmmet til at opleve ugen gennem Anders’ perspektiv - og selvfølgelig til at give seerne samme mulighed.”


Foto: Morten Andersen, DR.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002