Kontakt os






 

Ny tv-serie om forskellige slags familieliv
Tirsdag 6. januar 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ifølge Dannmarks Statistik er der 37 forskellige måder at sammensætte en familie på. En ny tv-serie på TV Midtvest sætter fokus på en del af dem. Første afsnit af 'Familiekabalen' sendes på mandag den 12. januar kl. 19.30.


Ingen vil spille hjertefri. Langt de fleste leder efter den store trumf, når det gælder kærlighed og tryghed, og lykken er ikke nødvendigvis altid lig med en kernefamilie.

Hvordan er det som kvinde at være gift med en mand og møde den eneste ene, som er en kvinde og efterfølgende få et barn med hende?

Hvordan er det at bo i samme hus som sin svigermor? Hvordan takler man mine, dine og fællesbørn i en sammenbragt familie, og hvad er forskellen på at blive forældre som helt unge og langt op i 30erne?

Det er udgangspunktet for en ny tv-serie på otte programmer.

Seerne møder også en kvinde, der er blevet tvunget til at være alenemor med to drenge, fordi hendes mand begik selvmord.

Et andet tema er forskellen på at bo på 30 kvadratmeter i Thy-lejren kontra livet bag ligusterhækken med villa, Volvo og vovse.

I hvert afsnit forholder parterapeut Sanne Haaning, Silkeborg, sig til de fordele og ulemper, der er forbundet med forskellige måder at håndtere parlivet på.

"Formålet med serien er at vise, at der ikke er et facit på, hvordan vi skal leve vores liv. Lykken har mange ansigter", fastslår seriens tilrettelægger, journalist Margit Vendelbjerg og tilføjer:

"Vi har brug for at få rusket lidt op i vores fordomme, og det sker bl.a. hos Bodil og Bettina, der har opbygget en harmonisk familie. Der er blot lige den krølle på historien, at Bettina er født som mand, men føler sig som en kvinde og efter mange års hormonkur nu også ligner det".

'Familiekabalen' har premiere på TV Midtvest på mandag den 12. januar kl. 19.30.


Foto: Betina Hvejsel er født som mand, man føler sig som kvinde. I dag lever hun et harmonisk familieliv sammen med Bodil i Bork. Ny serie på TV Midtvest sætter fokus på familielivet. (Fotograf: Hans Trier Vittarp)




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002